THK BAŞKANLIĞINA ENES ACAR TEKRAR SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2017 - 05:06, Güncelleme: 29.04.2017 - 05:06
 

THK BAŞKANLIĞINA ENES ACAR TEKRAR SEÇİLDİ

Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak başkanlığa tekrar Enes Acar’ı seçti.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin toplantı salonunda saat 14.00’te başlayan olağan genel kurul toplantısında başkan Enes Acar tek aday olması ile tekrar başkanlığa seçildi. Seçildikten sonra açıklama yapan Başkan Acar; ”ilçemiz adına hayırlı olsun. Bu ilçe bizim inşallah kaldığımız yerden görevimize devam edeceğiz” dedi. Şube Yönetim Kurulu Asıl üyeleri şu şekilde; ·         Enes Acar ·         Süleyman Torun ·         Hakkı Göç ·         Ramazan Demiray ·         Mürsel Tavuş
Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak başkanlığa tekrar Enes Acar’ı seçti.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin toplantı salonunda saat 14.00’te başlayan olağan genel kurul toplantısında başkan Enes Acar tek aday olması ile tekrar başkanlığa seçildi.

Seçildikten sonra açıklama yapan Başkan Acar; ”ilçemiz adına hayırlı olsun. Bu ilçe bizim inşallah kaldığımız yerden görevimize devam edeceğiz” dedi.

Şube Yönetim Kurulu Asıl üyeleri şu şekilde;

·         Enes Acar

·         Süleyman Torun

·         Hakkı Göç

·         Ramazan Demiray

·         Mürsel Tavuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.