THK BAŞKANLIĞINA TEKRAR ENES ACAR SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2014 - 04:47, Güncelleme: 06.04.2014 - 04:47
 

THK BAŞKANLIĞINA TEKRAR ENES ACAR SEÇİLDİ

Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak başkanlığa tekrar Enes Acar?ı seçti.

Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak başkanlığa tekrar Enes Acar’ı seçti. 106 üyesi bulunan Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesinin  Esnaf Kredi ve Kefalet toplantı salonunda saat 11:00’de başlayan genel kurulunun Divan Başkanlığını Mehmet Güray, katip üyeliklerini ise Hüseyin İriilter ve Hürriyet Demiral yaptı. 66 üyenin oy kullandığı blok listede Başkan Enes Acar, güven tazeleyerek Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi’nde ikinci başkanlık dönemine başladı. Tüm üyelerine teşekkür eden Başkan Acar “Bugünkü olağan genel kurulumuz ve seçimimiz Seydişehir’e hayırlı olsun, tüm katılımcılara tekrar teşekkür ederim.Tüm özel günlerde, bayramlarda mikrolayt  uçağı ile halkımı Seydişehir semalarında gezdirdik.üyelerimizle geziler düzenleyerek yangın, ambulans gibi birçok uçak modelini görme ve inceleme fırsatı bulduk Bundan sonraki yapacağımız projelerde gençliğimize yönelik yamaç parşüdü okulunun açmayı düşünüyoruz. Genel merkezden gelecek olan profesyonel pilotlarımızın ilçemizdeki dağlardan hangi uçuşa uygunu ise tespit edilip kendileri uçtuktan sonra olur rapor alınacak. Daha sonra da Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesinin de onayı ile genel merkez tarafından 5 tane gencimizi yamaç paraşüdü pilotluk kursuna göndererek pilotluk sertifikası vereceğiz.Seydişehir’de uçuş okulumuzu kuracağız. Bölgemizde müracaat eden bütün gençlere yamaç paraşüdü kursu açarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Amacımız Seydişhir’e ve ilçe ekonomisine katkıda bulunmak, gençliğe havacılığı sevdirmek, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “İstikbal Göklerdedir” sözünden esinlenerek bütün Seydişehir halkı ile birlikte Türk gençliğine daha iyi hizmetler sunacağıma yürekten inanıyorum. Yönetim kurulum adına üyelerim ve Seydişehir halkına teşekkür eder, saygılar sunarım. “dedi. Başkan Acar’ın Yönetim Kurulu Remzi Arıkan, Adnan Aslan, İbrahim Buğdaycı, Tülin Pinici’den oluşurken Denetim Kurulu ise Hacı Koçoğlu, İbrahim Güneş ve Hatice Torun’dan oluştu.
Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak başkanlığa tekrar Enes Acar?ı seçti.

Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaparak başkanlığa tekrar Enes Acar’ı seçti.

106 üyesi bulunan Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesinin  Esnaf Kredi ve Kefalet toplantı salonunda saat 11:00’de başlayan genel kurulunun Divan Başkanlığını Mehmet Güray, katip üyeliklerini ise Hüseyin İriilter ve Hürriyet Demiral yaptı.

66 üyenin oy kullandığı blok listede Başkan Enes Acar, güven tazeleyerek Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi’nde ikinci başkanlık dönemine başladı.

Tüm üyelerine teşekkür eden Başkan Acar “Bugünkü olağan genel kurulumuz ve seçimimiz Seydişehir’e hayırlı olsun, tüm katılımcılara tekrar teşekkür ederim.Tüm özel günlerde, bayramlarda mikrolayt  uçağı ile halkımı Seydişehir semalarında gezdirdik.üyelerimizle geziler düzenleyerek yangın, ambulans gibi birçok uçak modelini görme ve inceleme fırsatı bulduk Bundan sonraki yapacağımız projelerde gençliğimize yönelik yamaç parşüdü okulunun açmayı düşünüyoruz. Genel merkezden gelecek olan profesyonel pilotlarımızın ilçemizdeki dağlardan hangi uçuşa uygunu ise tespit edilip kendileri uçtuktan sonra olur rapor alınacak. Daha sonra da Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesinin de onayı ile genel

merkez tarafından 5 tane gencimizi yamaç paraşüdü pilotluk kursuna göndererek pilotluk sertifikası vereceğiz.Seydişehir’de uçuş okulumuzu kuracağız. Bölgemizde müracaat eden bütün gençlere yamaç paraşüdü kursu açarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Amacımız Seydişhir’e ve ilçe ekonomisine katkıda bulunmak, gençliğe havacılığı sevdirmek, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “İstikbal Göklerdedir” sözünden esinlenerek bütün Seydişehir halkı ile birlikte Türk gençliğine daha iyi hizmetler sunacağıma yürekten inanıyorum. Yönetim kurulum adına üyelerim ve Seydişehir halkına teşekkür eder, saygılar sunarım. “dedi.

Başkan Acar’ın Yönetim Kurulu Remzi Arıkan, Adnan Aslan, İbrahim Buğdaycı, Tülin Pinici’den oluşurken Denetim Kurulu ise Hacı Koçoğlu, İbrahim Güneş ve Hatice Torun’dan oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.