TİCARET BAKANI MUŞ'UN TOPLANTISINA STSO HAZIR BULUNDU

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.08.2022 - 12:56, Güncelleme: 04.08.2022 - 12:56
 

TİCARET BAKANI MUŞ'UN TOPLANTISINA STSO HAZIR BULUNDU

Çeşitli toplantılara katılmak üzere Konya’da bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un Konya Ticaret Odası'ndaki toplantısına Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) da katıldı.

Konya Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Dr Mehmet MUŞ'un katılımlarıyla gerçekleşen Konya İl İlçe Oda/Borsa istişare toplantısına Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK, Meclis Başkanı Refik ŞENARSLAN, Meclis Üyesi Mahmut KOYUNCU ve Genel Sekreterimiz İbrahim ERKEK katıldı. Türkiye'nin ihracatta 2021'de yakaladığı başarıyı 2022 yılının 7 ayında da devam ettirdiğini belirten Bakan Muş, şunları kaydetti: ‘‘Temmuz ayında ihracatımız, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %13,4 artışla 18,6 milyar $ olmuştur. Bu, en yüksek Temmuz ayı ihracat rakamıdır. Türkiye, 2022'nin ilk 6 ayında olduğu gibi, 7’nci ayda da en yüksek aylık ihracat değerini yakalamış, rekorlar serisini sürdürmüştür. Türkiye, 2022 yılının ilk yedi ayında toplam 144,4 milyar $ ihracat gerçekleştirdi. Son 12 aylık dönemde ise ihracatımız 248,4 milyar $’a ulaştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2022 yılı sonu için işaret ettiği 250 milyar $ ihracat hedefine doğru adım adım ilerliyoruz.’’ dedi. Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un İlimizdeki programları Konya İl ve İlçeleri Oda Borsa Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı’na katılımları ile son buldu. Konya Ticaret Odası’nda iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Muş, talep ve sorunları dinledi.  
Çeşitli toplantılara katılmak üzere Konya’da bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un Konya Ticaret Odası'ndaki toplantısına Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) da katıldı.

Konya Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Dr Mehmet MUŞ'un katılımlarıyla gerçekleşen Konya İl İlçe Oda/Borsa istişare toplantısına Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK, Meclis Başkanı Refik ŞENARSLAN, Meclis Üyesi Mahmut KOYUNCU ve Genel Sekreterimiz İbrahim ERKEK katıldı.

Türkiye'nin ihracatta 2021'de yakaladığı başarıyı 2022 yılının 7 ayında da devam ettirdiğini belirten Bakan Muş, şunları kaydetti: ‘‘Temmuz ayında ihracatımız, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %13,4 artışla 18,6 milyar $ olmuştur. Bu, en yüksek Temmuz ayı ihracat rakamıdır. Türkiye, 2022'nin ilk 6 ayında olduğu gibi, 7’nci ayda da en yüksek aylık ihracat değerini yakalamış, rekorlar serisini sürdürmüştür. Türkiye, 2022 yılının ilk yedi ayında toplam 144,4 milyar $ ihracat gerçekleştirdi. Son 12 aylık dönemde ise ihracatımız 248,4 milyar $’a ulaştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2022 yılı sonu için işaret ettiği 250 milyar $ ihracat hedefine doğru adım adım ilerliyoruz.’’ dedi.

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un İlimizdeki programları Konya İl ve İlçeleri Oda Borsa Meclis Üyeleri İstişare Toplantısı’na katılımları ile son buldu.

Konya Ticaret Odası’nda iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Muş, talep ve sorunları dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.