TINAZETEPE MAĞARASI SEZONU AÇIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2013 - 01:39, Güncelleme: 26.03.2013 - 01:39
 

TINAZETEPE MAĞARASI SEZONU AÇIYOR

Tınaztepe Mağaraları 2013 sezonu açıyor

Tınaztepe Mağaraları 2013 sezonu açıyor 2003 yılında faaliyete geçen Konya’nın Mevlana’dan sonra en fazla ziyaret edilen Tınazetepe mağaraları ve dinlenme tesisi bu yıl turistik sezonunu açarak hizmete başladı. Geçen yıllar Amerika ve Avrupa ülkelerden çok sayıda turistin ziyaret  ettiği Tınzatepe Mağaralarını bu yıl Uzak Doğu ülke vatandaşlarının ağırlıklı olarak görmeye geleceği bildirildi. Bu yıl ziyaretçilere ATV tur hizmeti de verecek olan Tınaztepe Mağaraları ve dinlenme tesisinin hedefinin Seydişehir- Antalya karayolundan geçen her turistin mağaraya uğramalarını sağlamak olduğu öğrenildi. Mağara İşletmecisi Çelmeli Tınaztepe Mağaralarının yoğun çalışmalar sonucunda yurt dışında da tanınmaya başladığını belirterek “Daha önce Amerika, Avusturalya, Filyandiya, Fransa, Polanya gibi ülkelerden Tınaztepe mağaralarını görmeye gelen çok sayıda turist oldu. Tanıtım faaliyetlerimizi Uzak Doğu ülkelerine de yönlendirdik. Bu yıl Çin, Endonezya,Kore gibi ülkelerden de turist beklentimiz var.” Şeklinde konuştu. Çelmeli,” Konya’ya 110 km Antalya’ya da 140 km uzaklıkta olan Tınaztepe mağaraları bilindiği üzere Türkiye’nin en uzun mağaralarıdır. Konya bölgesinde Mevlana’dan sonra en fazla turist çeken ve Konya’nın tek turistik mağarası  Tınaztepe Mağaralarıdır. Bu mağaralar bizim değil Seydişehir’in mağarasıdır, dışarıda böyle tanınır.2003 yılında hizmete açılan Tınaztepe Mağaraları ve Dinlenme Tesisleri turistlere en iyi hizmeti vermek için kendisini yenileyerek ve gelişmelere ayak uydurmuştur. Bu yılda Tınaztepe Mağaralarında mağara turizminin yanında ATV hizmeti de verecektir.” Dedi.
Tınaztepe Mağaraları 2013 sezonu açıyor

Tınaztepe Mağaraları 2013 sezonu açıyor

2003 yılında faaliyete geçen Konya’nın Mevlana’dan sonra en fazla ziyaret edilen Tınazetepe mağaraları ve dinlenme tesisi bu yıl turistik sezonunu açarak hizmete başladı.

Geçen yıllar Amerika ve Avrupa ülkelerden çok sayıda turistin ziyaret  ettiği Tınzatepe Mağaralarını bu yıl Uzak Doğu ülke vatandaşlarının ağırlıklı olarak görmeye geleceği bildirildi.

Bu yıl ziyaretçilere ATV tur hizmeti de verecek olan Tınaztepe Mağaraları ve dinlenme tesisinin hedefinin Seydişehir- Antalya karayolundan geçen her turistin mağaraya uğramalarını sağlamak olduğu öğrenildi.

Mağara İşletmecisi Çelmeli Tınaztepe Mağaralarının yoğun çalışmalar sonucunda yurt dışında da tanınmaya başladığını belirterek “Daha önce Amerika, Avusturalya, Filyandiya, Fransa, Polanya gibi ülkelerden Tınaztepe mağaralarını görmeye gelen çok sayıda turist oldu. Tanıtım faaliyetlerimizi Uzak Doğu ülkelerine de yönlendirdik. Bu yıl Çin, Endonezya,Kore gibi ülkelerden de turist beklentimiz var.” Şeklinde konuştu.

Çelmeli,” Konya’ya 110 km Antalya’ya da 140 km uzaklıkta olan Tınaztepe mağaraları bilindiği üzere Türkiye’nin en uzun mağaralarıdır. Konya bölgesinde Mevlana’dan sonra en fazla turist çeken ve Konya’nın tek turistik mağarası  Tınaztepe Mağaralarıdır. Bu mağaralar bizim değil Seydişehir’in mağarasıdır, dışarıda böyle tanınır.2003 yılında hizmete açılan Tınaztepe Mağaraları ve Dinlenme Tesisleri turistlere en iyi hizmeti vermek için kendisini yenileyerek ve gelişmelere ayak uydurmuştur. Bu yılda Tınaztepe Mağaralarında mağara turizminin yanında ATV hizmeti de verecektir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.