Torkam Holding’ten sonra Devecioğlu Grupta söz verdi.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.12.2022 - 12:58, Güncelleme: 10.12.2022 - 15:44
 

Torkam Holding’ten sonra Devecioğlu Grupta söz verdi.

Geçen yıl yatırım şartı ile termal bölgesinden aldığı arsasına 5 yıldızlı Termal otel inşaatına başlayacak.

        Geçtiğimiz günlerde Torkam Holding 1400 yataklı Termal otel projesini Belediyeye sunarak inşaatına bahar ayında başlayacağını bildirmişti.   Soğuk hava deposu temel atma töreninde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın gündeme getirmesi ile Devecioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksek 5 yıldızlı Termal otel projesinin hazır olduğunu önümüzdeki yıl bahar ayında otelin temelini atacaklarını söyledi.   Geçtiğimiz yıl faaliyete giren Seydi Şifa Termal Tesislerinden sonra termal bölgedeki arsaların yatırım şartıyla ihalesinin yapılmıştı.   Arsa ihalelerini alan 4 güçlü firmadan ikisinin Torkam Holding ve Devecioğlu Grubun bahar ayında  inşaata başlaması ile şehrimiz termalde daha da büyüyerek İç Anadolu’nun termalde yeni başkenti olamaya emin adımlarla yürüyor.
Geçen yıl yatırım şartı ile termal bölgesinden aldığı arsasına 5 yıldızlı Termal otel inşaatına başlayacak.

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Torkam Holding 1400 yataklı Termal otel projesini Belediyeye sunarak inşaatına bahar ayında başlayacağını bildirmişti.

 

Soğuk hava deposu temel atma töreninde Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın gündeme getirmesi ile Devecioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksek 5 yıldızlı Termal otel projesinin hazır olduğunu önümüzdeki yıl bahar ayında otelin temelini atacaklarını söyledi.

 

Geçtiğimiz yıl faaliyete giren Seydi Şifa Termal Tesislerinden sonra termal bölgedeki arsaların yatırım şartıyla ihalesinin yapılmıştı.

 

Arsa ihalelerini alan 4 güçlü firmadan ikisinin Torkam Holding ve Devecioğlu Grubun bahar ayında  inşaata başlaması ile şehrimiz termalde daha da büyüyerek İç Anadolu’nun termalde yeni başkenti olamaya emin adımlarla yürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.