TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU SEYDİŞEHİR?DE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2014 - 03:40, Güncelleme: 03.03.2014 - 03:40
 

TRABZONSPOR BAŞKANI İBRAHİM HACIOSMANOĞLU SEYDİŞEHİR?DE

Haftasonu Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan futbol karşılaşması için Konya? ya gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Seydişehir?i ziyaret etti.

Haftasonu Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan futbol karşılaşması için Konya’ ya gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Seydişehir’i ziyaret etti. Daha önce Of’ta görev yapan Seydişehir Kaymakamı Tuncay SONEL ile birlikte Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli Camii ve türbesini, Eti Alüminyum Tesislerini ziyaret eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yöre halkı tarafından sevgi ile karşılandı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Pazar günü oynana Torku Konyaspor Trabzaonspor maçını Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte izledikten sonra Kaymakam Sonel’in konuğu olarak ilçemize geldi. Seydişehir’de bir süre dinlenen Hacıosmanoğlu gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretten sonra bugün ilçemizden ayrıldı. Kaymakam Tuncay Sonel Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının berabere bitmesine sevindiğini belirterek “Sayın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok sevdiğimiz bir dostumuz.Torku Konyaspor’da çok iyi oynadı, yıkılsaydı üzülecektim. Maçın 0-0 berabere bitmesi beni memnun etti.” Dedi.
Haftasonu Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan futbol karşılaşması için Konya? ya gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Seydişehir?i ziyaret etti.

Haftasonu Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan futbol karşılaşması için Konya’ ya gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Seydişehir’i ziyaret etti.

Daha önce Of’ta görev yapan Seydişehir Kaymakamı Tuncay SONEL ile birlikte Seydişehir’in kurucusu Seyyid Harun Veli Camii ve türbesini, Eti Alüminyum Tesislerini ziyaret eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yöre halkı tarafından sevgi ile karşılandı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Pazar günü oynana Torku Konyaspor Trabzaonspor maçını Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte izledikten sonra Kaymakam Sonel’in konuğu olarak ilçemize geldi.

Seydişehir’de bir süre dinlenen Hacıosmanoğlu gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretten sonra bugün ilçemizden ayrıldı.

Kaymakam Tuncay Sonel Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının berabere bitmesine sevindiğini belirterek “Sayın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok sevdiğimiz bir dostumuz.Torku Konyaspor’da çok iyi oynadı, yıkılsaydı üzülecektim. Maçın 0-0 berabere bitmesi beni memnun etti.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.