Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 05:02, Güncelleme: 03.12.2020 - 05:02
 

Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

Seydişehir Gevrekli Mahallesinde trafik kazası meydana geldi. 1 Kişi öldü, 1 Kişi yaralandı.

Olay bugün 16:00 sıralarında Seydişehir İlçesi Gevrekli  Mahallesi sınırları içerisinde Konya istikametinden gelen 66 KN 417 Plakalı aracın  sürücüsü olan Osman MEŞELİ (51)  bir anlık dikkatsiz ve tedbirsiz davranması sonucu yolun sağ tarafında bulunan şarampole yuvarlanarak trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan Cevdet MEŞELİ (47) isimli şahıs yaralandı. Araç sürücüsü Osman MEŞELİ ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Cevdet Meşeli ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, sürücü Osman Meşeli’ nin cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konu ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Seydişehir Gevrekli Mahallesinde trafik kazası meydana geldi. 1 Kişi öldü, 1 Kişi yaralandı.

Olay bugün 16:00 sıralarında Seydişehir İlçesi Gevrekli  Mahallesi sınırları içerisinde Konya istikametinden gelen 66 KN 417 Plakalı aracın  sürücüsü olan Osman MEŞELİ (51)  bir anlık dikkatsiz ve tedbirsiz davranması sonucu yolun sağ tarafında bulunan şarampole yuvarlanarak trafik kazası meydana geldi.

Meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan Cevdet MEŞELİ (47) isimli şahıs yaralandı. Araç sürücüsü Osman MEŞELİ ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Cevdet Meşeli ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, sürücü Osman Meşeli’ nin cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Konu ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.