TRAKTÖR KAZASINDA DEDE VE TORUNU ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2014 - 03:14, Güncelleme: 05.08.2014 - 03:14
 

TRAKTÖR KAZASINDA DEDE VE TORUNU ÖLÜMDEN DÖNDÜLER

Tarlasından saman yüklü iki römorkla köylerine dönerken devrilen traktörde iki kişi yaralandı.

Tarlasından saman yüklü iki römorkla köylerine dönerken devrilen traktörde iki kişi yaralandı. Kırmızı çamur Yelen Mevkii’nde meydana gelen kazada O. İnkaya’nın kullandığı arkasında iki romörk taklı ve saman yüklü 07 JY 165 plakalı traktör yokuş aşağı inerken hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle tepetakla devrildi. Kazada sürücü O. İnkaya(55) ve torunu D.Gümüş(13) traktörden savrulmasıyla devrilen şanseseri traktörün altında kalmayıp yaralı olarak kurtuldular Görgü tanıkları kazanın sürücünün yolun acemisi olduğu için traktöründeki yükün ağır olması sebebiyle bu kaza meydana geldiğini yolun tozlu ve  %60 rampa olması bu kazaya davetiye çıkardığını söylediler. Kaza mahaline gelen Ziraat Odası Başkanı Nihat Kocagöz, bu aylarda traktör kazalarının çoğaldığına dikkat çekerek “Hasat mevsiminin başladığı şu günlerde traktör kazaları artıyor.Gördüğümüz bu kazalardan dolayı çiftçilerimiz bunu örnek alarak daha tedbirli olmaları gerekiyor. Yokuş aşağı inişlerde en azından römorklarını tek tek indirmeleri gerekir. Bu şekilde tedbir alırlarsa işimizi daha sağlıklı yapabiliriz. “diyerek tüm çiftçileri uyardı Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın jandarma ekiplerince soruşturması devam ediyor.  
Tarlasından saman yüklü iki römorkla köylerine dönerken devrilen traktörde iki kişi yaralandı.

Tarlasından saman yüklü iki römorkla köylerine dönerken devrilen traktörde iki kişi yaralandı.

Kırmızı çamur Yelen Mevkii’nde meydana gelen kazada O. İnkaya’nın kullandığı arkasında iki romörk taklı ve saman yüklü 07 JY 165 plakalı traktör yokuş aşağı inerken hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle tepetakla devrildi.

Kazada sürücü O. İnkaya(55) ve torunu D.Gümüş(13) traktörden savrulmasıyla devrilen şanseseri traktörün altında kalmayıp yaralı olarak kurtuldular

Görgü tanıkları kazanın sürücünün yolun acemisi olduğu için traktöründeki yükün ağır olması sebebiyle bu kaza meydana geldiğini yolun tozlu ve  %60 rampa olması bu kazaya davetiye çıkardığını söylediler.

Kaza mahaline gelen Ziraat Odası Başkanı Nihat Kocagöz, bu aylarda traktör kazalarının çoğaldığına dikkat çekerek “Hasat mevsiminin başladığı şu günlerde traktör kazaları artıyor.Gördüğümüz bu kazalardan dolayı çiftçilerimiz bunu örnek alarak daha tedbirli olmaları gerekiyor. Yokuş aşağı inişlerde en azından römorklarını tek tek indirmeleri gerekir. Bu şekilde tedbir alırlarsa işimizi daha sağlıklı yapabiliriz. “diyerek tüm çiftçileri uyardı

Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın jandarma ekiplerince soruşturması devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.