TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 5 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2017 - 03:32, Güncelleme: 11.08.2017 - 03:32
 

TRAKTÖR ŞARAMPOLE DEVRİLDİ: 5 YARALI

Seydişehir'e bağlı Dikilitaş Mahallesinde, traktörün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Hasan Taşdöğen idaresindeki Traktör Seydişehir bağlı Dikilitaş köyünde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Hasan Taşdöğen traktörde bulunan Kadir Taşdöğen, Yaşar Gürbüz Ali, Rıza Gürbüz ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Ambulansları ile Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Seydişehir'e bağlı Dikilitaş Mahallesinde, traktörün şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Hasan Taşdöğen idaresindeki Traktör Seydişehir bağlı Dikilitaş köyünde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada sürücü Hasan Taşdöğen traktörde bulunan Kadir Taşdöğen, Yaşar Gürbüz Ali, Rıza Gürbüz ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Ambulansları ile Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.