TRAKTÖRÜN DEVRİLMESİ SONUCU 9 KİŞİ YARALANDI 1 KİŞİ ÖLDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2016 - 12:57, Güncelleme: 07.05.2016 - 12:57
 

TRAKTÖRÜN DEVRİLMESİ SONUCU 9 KİŞİ YARALANDI 1 KİŞİ ÖLDÜ

Dikilitaş mahallesi yayla yolunda traktör devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemeye göre ikisi çocuk 9 kişi yaralandı, bir kişi yaşamını yitirdi.

Yaralılardan ikisinin durumu ağır. Kazada ağır yaralananlardan ve kalbi duran Ümmügülsüm Çoşkun’un hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Saat 10.00 sıralarında Dikilitaş mahallesinde meydana gelen kazada çilek ekmek için araziye traktörle giderken Mustafa Aksoy yönetiminde ki  traktörün yayla yolunda uçuruma devrilmesi sonucu traktör römorkun da bulunan çiftçilerden 9 kişinin yaralandığı ve bu yaralılardan ağır olan Ümmügülsüm Çoşkun(55) hayatını kaybederken, Fatma Çoşkun(20), Keziban Çoşkun’un(35),  ambulanslarla Seydişehir devlet hastanesine kaldırılarak müdahale edildi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal kazada yaralananları hastanede ziyaret ederek acil şifalar diledi. Jandarma tarafından kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.  
Dikilitaş mahallesi yayla yolunda traktör devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemeye göre ikisi çocuk 9 kişi yaralandı, bir kişi yaşamını yitirdi.

Yaralılardan ikisinin durumu ağır.

Kazada ağır yaralananlardan ve kalbi duran Ümmügülsüm Çoşkun’un hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Saat 10.00 sıralarında Dikilitaş mahallesinde meydana gelen kazada çilek ekmek için araziye traktörle giderken Mustafa Aksoy yönetiminde ki  traktörün yayla yolunda uçuruma devrilmesi sonucu traktör römorkun da bulunan çiftçilerden 9 kişinin yaralandığı ve bu yaralılardan ağır olan Ümmügülsüm Çoşkun(55) hayatını kaybederken, Fatma Çoşkun(20), Keziban Çoşkun’un(35),  ambulanslarla Seydişehir devlet hastanesine kaldırılarak müdahale edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal kazada yaralananları hastanede ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Jandarma tarafından kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.