TÜFEKCİ FİDAN DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2018 - 01:07, Güncelleme: 30.04.2018 - 01:07
 

TÜFEKCİ FİDAN DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Orman ve Su İşler Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci Kavak, Yenice, Kızılca ve Akçalar Mahallelerini ziyaret ederek fidan dağıttı.

Bakan  Yardımcısı Tüfekci’nin Fidan dağıtım programına; DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar, Orman Bölge  Müdürü Muhammed Çolak, Meteoroloji Bölge  Müdürü  Yusuf  Ulupınar, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Orman İşletme Şefi Halil Kabakçı, Beyşehir Milli Parklar Şefi Mehmet Şener, Ak Parti İlçe yöneticileri, Kavak Mahallesi Muhtarı Mesut Güneş, Sulama Birliği Başkanı Bilal Güneş ve vatandaşlar katıldı. Kavak Mahallesinde ceviz, badem, kayısı, sedir ve katran fidanı dağıtan Bakan yardımcısı Tüfekci  burada  yaptığı açıklamada “Her  altı ayda 9 -10 bin fidan dağıtıyoruz. Bu çerçevede mahallelerimize de gelerek fidan dağıtıyoruz’’ dedi. Tüfekci: “Hayvansal Kalkınma  projesi  kapsamında Kavak Mahallemize de 9 aileye  170 bin TL  civarında bir bedelle kredi  verdik. Bu yıl da imkânlar dâhilinde bu desteklerden ek ödenek gelirse vereceğiz.’ ’dedi. Mahalle  sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Tüfekci beraberinde gelen Bölge müdürlerine sonların çözülmesi için talimat verdi. Bakan  Yardımcısı Tüfekci 24 Haziran da  yapılacak seçimlerle  ilgili olarak da; “Partili  Cumhurbaşkanlığı sisteminde işler daha hızlı ilerleyecek. Ülkemiz üzerinde  çok büyük oyunlar var. Bizi ekonomik olarak çökertmek için  özel bir  gayret var. Amerika Suriye, Irak gibi komşu  ülkelere gelerek,  Pkk ve Ypg gibi terör örgütleri ile işbirliği yaparak bizi çökertmeye çalışıyor. Fetö  denilen terör örgütü yine aynı Amerika’nın gizli bir ajanı gibi Türkiye üzerine musallat oldu. Ama  15 Temmuzda bu millet onlara dersini verdi. Tarih sayfasından  kaybolup gittiler’’ sözlerini kaydetti.
Orman ve Su İşler Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci Kavak, Yenice, Kızılca ve Akçalar Mahallelerini ziyaret ederek fidan dağıttı.

Bakan  Yardımcısı Tüfekci’nin Fidan dağıtım programına; DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar, Orman Bölge  Müdürü Muhammed Çolak, Meteoroloji Bölge  Müdürü  Yusuf  Ulupınar, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir Orman İşletme Şefi Halil Kabakçı, Beyşehir Milli Parklar Şefi Mehmet Şener, Ak Parti İlçe yöneticileri, Kavak Mahallesi Muhtarı Mesut Güneş, Sulama Birliği Başkanı Bilal Güneş ve vatandaşlar katıldı.

Kavak Mahallesinde ceviz, badem, kayısı, sedir ve katran fidanı dağıtan Bakan yardımcısı Tüfekci  burada  yaptığı açıklamada “Her  altı ayda 9 -10 bin fidan dağıtıyoruz. Bu çerçevede mahallelerimize de gelerek fidan dağıtıyoruz’’ dedi.

Tüfekci: “Hayvansal Kalkınma  projesi  kapsamında Kavak Mahallemize de 9 aileye  170 bin TL  civarında bir bedelle kredi  verdik. Bu yıl da imkânlar dâhilinde bu desteklerden ek ödenek gelirse vereceğiz.’ ’dedi.

Mahalle  sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Tüfekci beraberinde gelen Bölge müdürlerine sonların çözülmesi için talimat verdi.

Bakan  Yardımcısı Tüfekci 24 Haziran da  yapılacak seçimlerle  ilgili olarak da; “Partili  Cumhurbaşkanlığı sisteminde işler daha hızlı ilerleyecek. Ülkemiz üzerinde  çok büyük oyunlar var. Bizi ekonomik olarak çökertmek için  özel bir  gayret var. Amerika Suriye, Irak gibi komşu  ülkelere gelerek,  Pkk ve Ypg gibi terör örgütleri ile işbirliği yaparak bizi çökertmeye çalışıyor. Fetö  denilen terör örgütü yine aynı Amerika’nın gizli bir ajanı gibi Türkiye üzerine musallat oldu. Ama  15 Temmuzda bu millet onlara dersini verdi. Tarih sayfasından  kaybolup gittiler’’ sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.