TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN KINAMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 03:30, Güncelleme: 15.02.2021 - 03:30
 

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN KINAMA

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN KINAMA

  Kuzey Irak Gara Bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan operasyonda maalesef 3 kahraman askerimiz şehit düştüler. Önceden kaçırılan asker ,mit, polis ve sivil olmak üzere 13 vatan evladını hunharca şehit ettiler. Bu ülkede yaşayan bu ülkenin havasını soluyan ,suyunu içen ,ekmeğini yiyen hainler sırtımızı pkk ,pyd’ye dayadık diyen biz sizi tükürüğümüzle boğarız ,terörist başının heykelini dikeceğimiz diyen meclisteki iş birlikçileri devletimizin adaletinden kaçamayacaklardır. Türk milleti olarak Türkler ,Kürdler, Lazlar ,Çerkezler bu Cumhuriyeti hep beraber kurduk ve hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Bu kardeşliğimizi bozmak isteyenler elbet bir gün hüsrana uğrayacaklardır. Devletimizin güçlü ordusundan polisinden  yakalarını kurtaramayacaklardır. Bu vatanın evlatları olarak kırk bin şehit verdik gerektiğinde kırk bin daha veririz. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak Garada Hunharca katledilen şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır dileriz. YÜCE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN. Türkiye  Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şube Başkanı Yakup Söğüt    
TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN KINAMA

 

Kuzey Irak Gara Bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan operasyonda maalesef 3 kahraman askerimiz şehit düştüler.

Önceden kaçırılan asker ,mit, polis ve sivil olmak üzere 13 vatan evladını hunharca şehit ettiler.

Bu ülkede yaşayan bu ülkenin havasını soluyan ,suyunu içen ,ekmeğini yiyen hainler sırtımızı pkk ,pyd’ye dayadık diyen biz sizi tükürüğümüzle boğarız ,terörist başının heykelini dikeceğimiz diyen meclisteki iş birlikçileri devletimizin adaletinden kaçamayacaklardır.

Türk milleti olarak Türkler ,Kürdler, Lazlar ,Çerkezler bu Cumhuriyeti hep beraber kurduk ve hep beraber kardeşçe yaşayacağız. Bu kardeşliğimizi bozmak isteyenler elbet bir gün hüsrana uğrayacaklardır. Devletimizin güçlü ordusundan polisinden  yakalarını kurtaramayacaklardır. Bu vatanın evlatları olarak kırk bin şehit verdik gerektiğinde kırk bin daha veririz.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olarak Garada Hunharca katledilen şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır dileriz.

YÜCE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

Türkiye  Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği

Seydişehir Şube Başkanı

Yakup Söğüt

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.