TURKOVAC AŞISI ve MOLNUPİRAVİR İLACI İLÇEMİZDE DE UYGULANACAK

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.02.2022 - 13:51, Güncelleme: 21.02.2022 - 14:50
 

TURKOVAC AŞISI ve MOLNUPİRAVİR İLACI İLÇEMİZDE DE UYGULANACAK

Seydişehir Devlet Hastanesi'nden yerli aşı TURCOVAC ve yeni ilaç MOLNUPİRAVİR ile ilgili önemli duyuru.

Seydişehir Devlet Hastanesi yetkilileri yerli ve milli aşımız TURKOVAC ve koronavirüs tedavisinde kullanılacak yeni ilaç Molnupiravir'in ilçemize geldiği ve 22.02.2022 Salı gününden itibaren uygulamaya geçileceğini duyurdu. Aşı olmak isteyen vatandaşlar ALO 182 veya MHRS uygulamasından randevu alarak aşılarını yaptırabilecekler. Ayrıca COVID-19 tedavisi için tedavülden kaldırılan eski ilaç yerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın söylediği ve diğer ilaçlara nazaran daha etkili olduğu Molnupiravir ilacı ile tedavi Seydişehir Devlet Hastanesinde uygulamaya geçilecek.  
Seydişehir Devlet Hastanesi'nden yerli aşı TURCOVAC ve yeni ilaç MOLNUPİRAVİR ile ilgili önemli duyuru.

Seydişehir Devlet Hastanesi yetkilileri yerli ve milli aşımız TURKOVAC ve koronavirüs tedavisinde kullanılacak yeni ilaç Molnupiravir'in ilçemize geldiği ve 22.02.2022 Salı gününden itibaren uygulamaya geçileceğini duyurdu.

Aşı olmak isteyen vatandaşlar ALO 182 veya MHRS uygulamasından randevu alarak aşılarını yaptırabilecekler.

Ayrıca COVID-19 tedavisi için tedavülden kaldırılan eski ilaç yerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın söylediği ve diğer ilaçlara nazaran daha etkili olduğu Molnupiravir ilacı ile tedavi Seydişehir Devlet Hastanesinde uygulamaya geçilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.