ÜCRETLİ OTOPARKA OLUMLU VE OLUMSUZ TEPKİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2017 - 04:29, Güncelleme: 31.05.2017 - 04:29
 

ÜCRETLİ OTOPARKA OLUMLU VE OLUMSUZ TEPKİ

Geçen hafta uygulamaya geçilen ücretli otopark uygulamasına vatandaşlardan bir olumlu bir de olumsuz tepki var.

Vatandaşlar Ana caddelerde Gelişi güzel park yapmak trafiği rahatlatmak amacıyla ücretli yol kenarı otopark uygulaması trafiği rahatlattığı için park memnun olurlarken park yetersizliğinden şikâyetçiler. İlçemizde sadece Çarşamba Perşembe günleri hariç Pazar yerinin ve eski cezaevi alanının otopark olarak kullanılıyor. Halkımız paralı otopark uygulamasının yerinde bir çalışma olduğunu belirterek şehir merkezine daha fazla otopark kazandırılmasını istiyorlar. Yetkililer ise ücretli otopark Uygulamasından sonra Atatürk Caddesi ve Hürriyet Caddesinde trafikte gözle görülür bir şekilde rahatlama olduğunu belirterek cadde ortasındaki dubaların ise geçici olduğunu uygulamaya vatandaşlar alıştıktan sonra kaldırılacağını belirttiler.
Geçen hafta uygulamaya geçilen ücretli otopark uygulamasına vatandaşlardan bir olumlu bir de olumsuz tepki var.

Vatandaşlar Ana caddelerde Gelişi güzel park yapmak trafiği rahatlatmak amacıyla ücretli yol kenarı otopark uygulaması trafiği rahatlattığı için park memnun olurlarken park yetersizliğinden şikâyetçiler.

İlçemizde sadece Çarşamba Perşembe günleri hariç Pazar yerinin ve eski cezaevi alanının otopark olarak kullanılıyor. Halkımız paralı otopark uygulamasının yerinde bir çalışma olduğunu belirterek şehir merkezine daha fazla otopark kazandırılmasını istiyorlar.

Yetkililer ise ücretli otopark Uygulamasından sonra Atatürk Caddesi ve Hürriyet Caddesinde trafikte gözle görülür bir şekilde rahatlama olduğunu belirterek cadde ortasındaki dubaların ise geçici olduğunu uygulamaya vatandaşlar alıştıktan sonra kaldırılacağını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.