ÜLKÜ OCAKLARI HOCALI KATLİAMINI UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2020 - 05:15, Güncelleme: 26.02.2020 - 05:15
 

ÜLKÜ OCAKLARI HOCALI KATLİAMINI UNUTMADI

Seydişehir Ülkü Ocakları 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’da gerçekleşen Hocalı Katliamını’nı 28. yıl dönümünde Hükümet Meydanı önünde sergi açtı.

Azerbaycan’ın Hocalı bölgesinde 28 yıl önce Ermeniler tarafından yapılan katliamda 83 çocuk, 106 kadın ve 70'ten fazla yaşlı dahil olmak üzere toplam 613 kişi katledilmiş, toplam 487 kişi ağır yaralanmıştı. Hocalı katliamını unutmayan Seydişehir Ülkü Ocakları, hükümet meydanı önünde açtıkları katliamla ilgili afişlerden oluşan sergi ile bu insanlık suçuna duyarsız kalmadıklarını gösterdiler. Akşam ise Ülkü Ocakları’nda konuyla ilgili program yapılacağı öğrenildi.
Seydişehir Ülkü Ocakları 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’da gerçekleşen Hocalı Katliamını’nı 28. yıl dönümünde Hükümet Meydanı önünde sergi açtı.

Azerbaycan’ın Hocalı bölgesinde 28 yıl önce Ermeniler tarafından yapılan katliamda 83 çocuk, 106 kadın ve 70'ten fazla yaşlı dahil olmak üzere toplam 613 kişi katledilmiş, toplam 487 kişi ağır yaralanmıştı.

Hocalı katliamını unutmayan Seydişehir Ülkü Ocakları, hükümet meydanı önünde açtıkları katliamla ilgili afişlerden oluşan sergi ile bu insanlık suçuna duyarsız kalmadıklarını gösterdiler.

Akşam ise Ülkü Ocakları’nda konuyla ilgili program yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.