ÜLKÜ OCAKLARI HOCALİ KATLİAMI?NI UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2014 - 08:07, Güncelleme: 22.02.2014 - 08:07
 

ÜLKÜ OCAKLARI HOCALİ KATLİAMI?NI UNUTMADI

Seydişehir Ülkü Ocakları Hocalı Katliamı?nın yıl dönümünde konferans düzenledi.

Seydişehir Ülkü Ocakları Hocalı Katliamı’nın yıl dönümünde konferans düzenledi. Belediye Düğün Salonundaki programa Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat,Konya Ülkü Ocakları Başkanı Alper Gedik  ve davetliler katıldı. Konferansı veren Prof. Dr. Mezahir Avşar katliamda 613 Azerbaycanlı’nın öldüğünü ve 4 bin  soydaşımızın da Ermeniler’e esir düştüğünü söyledi. Prof. Dr. Avşar Seneye 1915 olaylarının 100 yılı Ermeniler kendi cephelerinden sıkı çalışıp bir kez daha dünya kamuoyunda gündeme getirecekler.Gerekli belge ve bilgileri toplayarak  Hocalı’da Türkler’e katliam yapıldığını bir kez daha dünya ya bağırmalıyız diyerek uyardı. Kur’an tilaveti ile başlayan programda daha sonra şehitler anısına saygı duruşuna geçilerek İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel yaptığı konuşmada “ Bu memleket talisiz bir memleket.Hepimiz Ülkede bir Ermeni öldüğünde “Hepimiz Ermeniyiz” diyenler niye Türk’ün katliamında ses çıkartmıyorlar. Biz onlara inat Türklüğümüzle, Müslümanlığımızla gurur duyarak u davayı savunacağız.” Dedi. Özyüksel konuşmasını Ne Mutlu Türküm diyerek tamamladı. Karadağ ve Hocali katliamları’nın başını bir Ermeni’nin çektiğini söyleyen Prof. Dr. Mezahir Avşar “Her savaşın içeride ve dışarıda etkileri vardır.Bizde bu etkiyle Hocalı Katliamı gibi insanlık dramını yaşattılar. Hocalı’nın bir  yönü de Türk kasabası olması, Dağlık Karabağ’ın tek havalimanının burada olmasından dolayı Ermeniler’in Türklere yaptığı zulümdür, katliamdır. Bu olayda Moskova ajanlarının Azeri kentlerinde  kol gezmesiyle başladı.Azerbaycan yönetiminin ihanetiyle yaşanan bu katliamda resmi rakamlara göre 613 soydaşımız hayatını kaybetti, 4 bin vatandaşımızda Ermeniler’in eline esir düştü. Ama Ermenler’in asılsız resim ve görüntüleriyle sözde bizlerin katliam yaptıklarını savunmaktadırlar.Seneye 1915 olaylarının 100 yılı, Ermeniler kendi cephelerinden sıkı çalışıp bir kez daha dünya kamuoyuna bu olayda kendilerinin muzdarip olduklarını, kendilerinin katliama maruz kaldıklarını söyleyecekler. Bizlerde gerekli belge ve bilgilerimizle, yapacağımız çalışmalarla Hocalı’da Türkler’e katliam yapıldığını bir kez daha dünya ya bağırmalıyız.” Dedi.
Seydişehir Ülkü Ocakları Hocalı Katliamı?nın yıl dönümünde konferans düzenledi.

Seydişehir Ülkü Ocakları Hocalı Katliamı’nın yıl dönümünde konferans düzenledi.

Belediye Düğün Salonundaki programa Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat,Konya Ülkü Ocakları Başkanı Alper Gedik  ve davetliler katıldı.

Konferansı veren Prof. Dr. Mezahir Avşar katliamda 613 Azerbaycanlı’nın öldüğünü ve 4 bin  soydaşımızın da Ermeniler’e esir düştüğünü söyledi.

Prof. Dr. Avşar Seneye 1915 olaylarının 100 yılı Ermeniler kendi cephelerinden sıkı çalışıp bir kez daha dünya kamuoyunda gündeme getirecekler.Gerekli belge ve bilgileri toplayarak  Hocalı’da Türkler’e katliam yapıldığını bir kez daha dünya ya bağırmalıyız diyerek uyardı.

Kur’an tilaveti ile başlayan programda daha sonra şehitler anısına saygı duruşuna geçilerek İstiklal Marşı okundu.

Açılış konuşmasını yapan Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel yaptığı konuşmada “ Bu memleket talisiz bir memleket.Hepimiz Ülkede bir Ermeni öldüğünde “Hepimiz Ermeniyiz” diyenler niye Türk’ün katliamında ses çıkartmıyorlar. Biz onlara inat Türklüğümüzle, Müslümanlığımızla gurur duyarak u davayı savunacağız.” Dedi.

Özyüksel konuşmasını Ne Mutlu Türküm diyerek tamamladı.

Karadağ ve Hocali katliamları’nın başını bir Ermeni’nin çektiğini söyleyen Prof. Dr. Mezahir Avşar “Her savaşın içeride ve dışarıda etkileri vardır.Bizde bu etkiyle Hocalı Katliamı gibi insanlık dramını yaşattılar. Hocalı’nın bir  yönü de Türk kasabası olması, Dağlık Karabağ’ın tek havalimanının burada olmasından dolayı Ermeniler’in Türklere yaptığı zulümdür, katliamdır. Bu olayda Moskova ajanlarının Azeri kentlerinde  kol gezmesiyle başladı.Azerbaycan yönetiminin ihanetiyle yaşanan bu katliamda resmi rakamlara göre 613 soydaşımız hayatını kaybetti, 4 bin vatandaşımızda Ermeniler’in eline esir düştü. Ama Ermenler’in asılsız resim ve görüntüleriyle sözde bizlerin katliam yaptıklarını savunmaktadırlar.Seneye 1915 olaylarının 100 yılı, Ermeniler kendi cephelerinden sıkı çalışıp bir kez daha dünya kamuoyuna bu olayda kendilerinin muzdarip olduklarını, kendilerinin katliama maruz kaldıklarını söyleyecekler. Bizlerde gerekli belge ve bilgilerimizle, yapacağımız çalışmalarla Hocalı’da Türkler’e katliam yapıldığını bir kez daha dünya ya bağırmalıyız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.