ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİT BAŞKANINI ANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2017 - 02:29, Güncelleme: 27.12.2017 - 02:29
 

ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİT BAŞKANINI ANDI

Seydişehir Ülkü Ocakları başkanlığı yapan ve Eti AŞ. de işçi olarak çalışırken bölücü sol örgüt militanlarınca 26 Aralık 1975 te şehit edilen Hasan Kadıoğlu bu yıl da ölüm yıldönümünde Ülkü Ocakları tarafından anıldı.

Seydişehir Ülkü Ocakları Şehit Hasan Kadıoğlu Konferans Salonunda yapılan anma programına katılan ülkücüler, Liseli ülkücüler tarafından hazırlanan program ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra hep birlikte tüm şehitlerimiz için dua ettiler. Programda Ülkücü Şehit Hasan Kadıoğlu tarafından yazılan  “Hazırım” isimli şiir duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanı Abdullah ÖZYÜKSEL: “Ahde vefa imandandır. Ülkücü şehitlerimiz bizim yolbaşçılarımızdır.  Onların manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Onların yolları yolumuz davaları davamızdır. Uğruna kan dökülen can verilen bu mukaddes davaya bir nefer olmak bizler için sahip olunan en büyük onurdur. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de onlara layık eylesin.” dedi. Programdan sonra Hasan Kadıoğlu ile beraber mücadele eden Taşmedreseli Arif BİLGİN’in o dönem de yaşananlarla ilgili sohbeti ve gençlere uyarılarının  Ülkü Ocaklı gençler tarafından gördüğü ilgi gözlerden kaçmadı.
Seydişehir Ülkü Ocakları başkanlığı yapan ve Eti AŞ. de işçi olarak çalışırken bölücü sol örgüt militanlarınca 26 Aralık 1975 te şehit edilen Hasan Kadıoğlu bu yıl da ölüm yıldönümünde Ülkü Ocakları tarafından anıldı.

Seydişehir Ülkü Ocakları Şehit Hasan Kadıoğlu Konferans Salonunda yapılan anma programına katılan ülkücüler, Liseli ülkücüler tarafından hazırlanan program ve Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra hep birlikte tüm şehitlerimiz için dua ettiler.

Programda Ülkücü Şehit Hasan Kadıoğlu tarafından yazılan  “Hazırım” isimli şiir duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Ülkü Ocakları Seydişehir İlçe Başkanı Abdullah ÖZYÜKSEL: “Ahde vefa imandandır. Ülkücü şehitlerimiz bizim yolbaşçılarımızdır.  Onların manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Onların yolları yolumuz davaları davamızdır. Uğruna kan dökülen can verilen bu mukaddes davaya bir nefer olmak bizler için sahip olunan en büyük onurdur. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de onlara layık eylesin.” dedi.

Programdan sonra Hasan Kadıoğlu ile beraber mücadele eden Taşmedreseli Arif BİLGİN’in o dönem de yaşananlarla ilgili sohbeti ve gençlere uyarılarının  Ülkü Ocaklı gençler tarafından gördüğü ilgi gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.