ÜLKÜ OCAKLARI'DAN ?ANDIMIZ'IN KALDIRILMASINA TEPKİ...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2013 - 08:10, Güncelleme: 02.10.2013 - 08:10
 

ÜLKÜ OCAKLARI'DAN ?ANDIMIZ'IN KALDIRILMASINA TEPKİ...

Açıklanan Demokratik paket içinde yer alan Okullarda Öğrencilerin okuduğu ant?ın kaldırılmasına Seydişehir Ülkü Ocakları da tepki gösterdi.

Açıklanan Demokratik paket içinde yer alan Okullarda Öğrencilerin okuduğu ant’ın kaldırılmasına Seydişehir Ülkü Ocakları da tepki gösterdi. Ülkü Ocakları binası önünde toplanan Ülkücü gençler  Öğrenci andını hep beraber okudular. Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel  Okullardan andın kaldırılmasını Milli Birliğe karşı bir saldırı olarak niteleyerek yaptığı Basın açıklamasında;’’Yüce  Türk Milletinin Asil evlatları; Bu gün burada  Milli kimliğimize  yapılan saldırılardan sonuncusu olan Kürtçenin eğitim dili yapılamasını ve  Andımızın  kaldırılmasını protesto etmek için toplanmış bulunuyoruz. Dilimize, dinimize, devletimize Bayrağımıza Vatanımıza, Milletimize karşı yapılacak her türlü saldırı karşısında Türk Milliyetçilerini Ülkücü hareketi bulacaklardır. Bölücülerin değil Milletin sesine kulak verin Bu Millet ve Ülkücü Türk gençliği dosta düşmana haykırıyor. ‘’Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun’ ‘’Ne Mutlu Türküm diyene’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Açıklanan Demokratik paket içinde yer alan Okullarda Öğrencilerin okuduğu ant?ın kaldırılmasına Seydişehir Ülkü Ocakları da tepki gösterdi.

Açıklanan Demokratik paket içinde yer alan Okullarda Öğrencilerin okuduğu ant’ın kaldırılmasına Seydişehir Ülkü Ocakları da tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları binası önünde toplanan Ülkücü gençler  Öğrenci andını hep beraber okudular.

Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Özyüksel  Okullardan andın kaldırılmasını Milli Birliğe karşı bir saldırı olarak niteleyerek yaptığı Basın açıklamasında;’’Yüce  Türk Milletinin Asil evlatları; Bu gün burada  Milli kimliğimize  yapılan saldırılardan sonuncusu olan Kürtçenin eğitim dili yapılamasını ve  Andımızın  kaldırılmasını protesto etmek için toplanmış bulunuyoruz.

Dilimize, dinimize, devletimize Bayrağımıza Vatanımıza, Milletimize karşı yapılacak her türlü saldırı karşısında Türk Milliyetçilerini Ülkücü hareketi bulacaklardır.

Bölücülerin değil Milletin sesine kulak verin Bu Millet ve Ülkücü Türk gençliği dosta düşmana haykırıyor.

‘’Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun’

‘’Ne Mutlu Türküm diyene’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.