ÜLKÜ OCAKLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2020 - 04:12, Güncelleme: 04.02.2020 - 04:12
 

ÜLKÜ OCAKLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Seydişehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı’na Fatih Karaarslan getirildi.

İlçemizin Karabulak Mahallesi doğumlu Fatih Karaarslan’ın Büyükşehir Belediyesi’nde memur olarak görev yaptığı öğrenildi. Yeni göreve gelen Başkan Fatih Karaarslan, “Bu kutlu davanın bir neferi olarak verilen bu görevi tüm arkadaşlarımla beraber ileriye taşımak arzusu ve isteğindeyiz. Tek amacımız kutsal vatanımıza ve yüce milletimize karşılıksız hizmet etmektir. Bu davaya hizmet etmek için verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Kimseyle dargınlık ve küskünlük yaşamadan teslim aldığımız bu nöbeti başta gençliğimize hizmet etmekle taçlandırmak istiyorum. Ocak hepimizin evidir. Bütün ülkücü abilerimizin ve kardeşlerimizin destekleriyle ocağımızı en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.” dedi.
Seydişehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı’na Fatih Karaarslan getirildi.

İlçemizin Karabulak Mahallesi doğumlu Fatih Karaarslan’ın Büyükşehir Belediyesi’nde memur olarak görev yaptığı öğrenildi.

Yeni göreve gelen Başkan Fatih Karaarslan, “Bu kutlu davanın bir neferi olarak verilen bu görevi tüm arkadaşlarımla beraber ileriye taşımak arzusu ve isteğindeyiz. Tek amacımız kutsal vatanımıza ve yüce milletimize karşılıksız hizmet etmektir. Bu davaya hizmet etmek için verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Kimseyle dargınlık ve küskünlük yaşamadan teslim aldığımız bu nöbeti başta gençliğimize hizmet etmekle taçlandırmak istiyorum. Ocak hepimizin evidir. Bütün ülkücü abilerimizin ve kardeşlerimizin destekleriyle ocağımızı en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.