ÜLKÜ OCAKLARI?NDAN 'ÖZGECAN' İÇİN BASIN AÇIKLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2015 - 12:23, Güncelleme: 20.02.2015 - 12:23
 

ÜLKÜ OCAKLARI?NDAN 'ÖZGECAN' İÇİN BASIN AÇIKLAMASI

Seydişehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanlığı, canice katledilen Özgecan Arslan için basın açıklaması yaptı.

Seydişehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanlığı, canice katledilen Özgecan Arslan için basın açıklaması yaptı. katledilen kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet sevdiklerine, yakınlarına ve hassaten milletimize başsağlığı dileriz diyerek başladıkları basın açıklamasına şu şekilde devam ettiler: “Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde ülkemizde çok üzücü ve acı verici bir olay yasanmış 20 yaşında genç bir kız kardeşimiz, namusunu koruma pahasına imansız caniler tarafından vahşice katledilmiştir.Şu andan itibaren bizim elimizden gelen sadece kardeşimizin arkasından dua etmek ve bunu yapan şerefsizlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamaktır Adalet’i sağlamakla yükümlü olanların, son günlerde yaşadığı ve yaşattığı kafa karışıklığı bu olayda da kendini gösterirse korkarız ki Özgecan son olmayacaktır. Devlet adaleti sağlamazsa korkumuz odur ki fertler ceza vermeye başlar. bir PKK yandaşı vekil diyor ki “idam cezası adalette geri dönülmez hatalara yol açar” bizde diyoruz ki idam uygulanmazsa 30.000 kişinin katili gibi geri  dönüşü muhteşem olur. bizler buradan uyarıyoruz. ülkenin her sokağında, caddesinde taşında toprağında kadın erkek güvenle yaşamalıdır. devletin ve icra edeni hükümetlerin asli görevi budur. yoksa binlerce güvenlik görevlisini gezi ve ziyaretlerde muhafız taburu gibi kullanmak değildir. Yetkililerin diğer kadın cinayetlerinde olduğu gibi bu olayı gerçekleştiren lanetlileri de  diğer olaylardaki katiller gibi savcılıktaki sorgusunun ardından bırakmaması  için, adalet için uyarı görevimizi yerine getiriyoruz.Biz sadece komunizme, faşizme, kapitalizme, siyonizme, emperyalizme karşı değil ülkeyi soyana, hırsıza, tecavüzcüye, uyuşturucu kaçakcısına katile, gücü olmayana,sesi çıkmayanı ezene de karşı mücadelemizi yürüteceğiz. sokaklarında güven içinde olunmayan bir ülkede adaletin var olduğunu söylemek abesle iştigaldir. biz inanıyoruz ki: Özgecan kardeşimiz şehittir. iki cihanın efendisi yüce peygamberimizin buyurduğu şehitler listesinde elbette ki namusu için can veren kardeşimizde mevcuttur. sözlerimi bir ayet-i kerime ile son vermek istiyorum. “kim bir mümini kasıtlı olarak öldürürse cezası, içinde ebedi kalmak üzere cehennemdir.Allah onlara gazaplanmış onları lanetlemiş ve onlara büyük bir azap hazırlamıştır” kardeşimize tekrar rahmet diliyoruz.”
Seydişehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanlığı, canice katledilen Özgecan Arslan için basın açıklaması yaptı.

Seydişehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanlığı, canice katledilen Özgecan Arslan için basın açıklaması yaptı.

katledilen kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet sevdiklerine, yakınlarına ve hassaten milletimize başsağlığı dileriz diyerek başladıkları basın açıklamasına şu şekilde devam ettiler:

“Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde ülkemizde çok üzücü ve acı verici bir olay yasanmış 20 yaşında genç bir kız kardeşimiz, namusunu koruma pahasına imansız caniler tarafından vahşice katledilmiştir.Şu andan itibaren bizim elimizden gelen sadece kardeşimizin arkasından dua etmek ve bunu yapan şerefsizlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamaktır

Adalet’i sağlamakla yükümlü olanların, son günlerde yaşadığı ve yaşattığı kafa karışıklığı bu olayda da kendini gösterirse korkarız ki Özgecan son olmayacaktır. Devlet adaleti sağlamazsa korkumuz odur ki fertler ceza vermeye başlar.

bir PKK yandaşı vekil diyor ki “idam cezası adalette geri dönülmez hatalara yol açar” bizde diyoruz ki idam uygulanmazsa 30.000 kişinin katili gibi geri  dönüşü muhteşem olur.

bizler buradan uyarıyoruz. ülkenin her sokağında, caddesinde taşında toprağında kadın erkek güvenle yaşamalıdır. devletin ve icra edeni hükümetlerin asli görevi budur. yoksa binlerce güvenlik görevlisini gezi ve ziyaretlerde muhafız taburu gibi kullanmak değildir.

Yetkililerin diğer kadın cinayetlerinde olduğu gibi bu olayı gerçekleştiren lanetlileri de  diğer olaylardaki katiller gibi savcılıktaki sorgusunun ardından bırakmaması  için, adalet için uyarı görevimizi yerine getiriyoruz.Biz sadece komunizme, faşizme, kapitalizme, siyonizme, emperyalizme karşı değil ülkeyi soyana, hırsıza, tecavüzcüye, uyuşturucu kaçakcısına katile, gücü olmayana,sesi çıkmayanı ezene de karşı mücadelemizi yürüteceğiz.

sokaklarında güven içinde olunmayan bir ülkede adaletin var olduğunu söylemek abesle iştigaldir. biz inanıyoruz ki: Özgecan kardeşimiz şehittir. iki cihanın efendisi yüce peygamberimizin buyurduğu şehitler listesinde elbette ki namusu için can veren kardeşimizde mevcuttur.

sözlerimi bir ayet-i kerime ile son vermek istiyorum.

“kim bir mümini kasıtlı olarak öldürürse cezası, içinde ebedi kalmak üzere cehennemdir.Allah onlara gazaplanmış onları lanetlemiş ve onlara büyük bir azap hazırlamıştır” kardeşimize tekrar rahmet diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.