ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEĞİNE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2013 - 02:42, Güncelleme: 04.12.2013 - 02:42
 

ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEĞİNE ZİYARET

3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Seydişehir Ülkü Ocakları ve üniversite teşkilatı Ümit Çocukları Derneği?ni ziyaret etti.

3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Seydişehir Ülkü Ocakları ve üniversite teşkilatı Ümit Çocukları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta katıldı. Ülkü Ocakları yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette ülkücü gençler adına Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla çiçek takdim edildi. Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya yaptığı kısa konuşmada Başkan Çat’ın engellilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti ve gençlerin engelli bireylerin günlerini kutlamaları ve bu ziyaretleri kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Seydişehir Ülkü Ocakları ve üniversite teşkilatı Ümit Çocukları Derneği?ni ziyaret etti.

3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla Seydişehir Ülkü Ocakları ve üniversite teşkilatı Ümit Çocukları Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarete Belediye Başkanı Abdulkadir Çat’ta katıldı.

Ülkü Ocakları yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette ülkücü gençler adına Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla çiçek takdim edildi.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya yaptığı kısa konuşmada Başkan Çat’ın engellilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti ve gençlerin engelli bireylerin günlerini kutlamaları ve bu ziyaretleri kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.