Ülkücü Şehitleri Anma münasebeti ile Ülkü Ocaklarından Açıklama

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2021 - 11:26, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:26
 

Ülkücü Şehitleri Anma münasebeti ile Ülkü Ocaklarından Açıklama

Ülkücü Şehitleri Anma münasebeti ile Ülkü Ocaklarından Açıklama

"Türk milletinin bünyesinde gedikler açmaya, tavizler koparmaya çalışan iç ve dış mihraklara karşı en büyük engel tarihin her safhasında onurlu duruşunu sergileyen, devlet geleneğini binlerce yıldır sürdüren köklü deneyimlere sahip bu milletin mensubu olan Milliyetçi ve Ülkücü Hareket olmuştur. Yüce Türk Milletinin ve Devletinin de salahiyeti için nice Türk yiğidi kanlarını ve bedenlerini yaşadıkları toprağa serpmiştir. Zalimlere ve hain emellere cesaretle meydan okuyan şehitlerimizin her damla kanı milli varlığımızın ebedi nişanesidir. “Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülküdaşlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, Cenabı-ı Allahtan hepsine rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun"                                                                    Fatih KARAASLAN                                                        Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı
Ülkücü Şehitleri Anma münasebeti ile Ülkü Ocaklarından Açıklama

"Türk milletinin bünyesinde gedikler açmaya, tavizler koparmaya çalışan iç ve dış mihraklara karşı en büyük engel tarihin her safhasında onurlu duruşunu sergileyen, devlet geleneğini binlerce yıldır sürdüren köklü deneyimlere sahip bu milletin mensubu olan Milliyetçi ve Ülkücü Hareket olmuştur. Yüce Türk Milletinin ve Devletinin de salahiyeti için nice Türk yiğidi kanlarını ve bedenlerini yaşadıkları toprağa serpmiştir. Zalimlere ve hain emellere cesaretle meydan okuyan şehitlerimizin her damla kanı milli varlığımızın ebedi nişanesidir. “Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülküdaşlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyi bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, Cenabı-ı Allahtan hepsine rahmet diliyorum. Kabirleri nur, mekânları cennet, ruhları şad olsun. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun"

 

                                                                 Fatih KARAASLAN

                                                       Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.