ÜLKÜCÜLER BAŞBUĞLARINI UNUTMADILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2018 - 11:00, Güncelleme: 28.11.2018 - 11:00
 

ÜLKÜCÜLER BAŞBUĞLARINI UNUTMADILAR

Seydişehir Ülkü Ocakları 101. Doğum gününde Başbuğ Alparslan Türkeş'i andı. Ocak binasında gerçekleşen programa çok sayıda ülkü ocaklı katıldı.

Program da Kuran tilaveti ile başladı, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ruhuna okunan hatimlerin duası ile devam etti. Anma programında Ülkü Ocakları Eğitim masası tarafından Alparslan Türkeş'in hayatını ve mücadelesini anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu. Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı Başbuğ Alparslan Türkeş’i doğum yıldönümünü anma programında yaptığı konuşmada :"  Dün olduğu gibi bugün de davamızın ve liderimizin emrinde mücadeleye devam ediyoruz. Hiç bir zorluk bizi yolumuzdan döndüremez. Son nefesimize kadar Başbuğumuzun çizgisinde ona layık evlatlar olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden dost düşman herkes emin olsun. Doğumunun 101. yılında Başbuğumuzu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun ." dedi.  Program sonunda çeşitli ikramlar yapıldı.
Seydişehir Ülkü Ocakları 101. Doğum gününde Başbuğ Alparslan Türkeş'i andı. Ocak binasında gerçekleşen programa çok sayıda ülkü ocaklı katıldı.

Program da Kuran tilaveti ile başladı, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ruhuna okunan hatimlerin duası ile devam etti.

Anma programında Ülkü Ocakları Eğitim masası tarafından Alparslan Türkeş'in hayatını ve mücadelesini anlatan sinevizyon gösterisi sunuldu.

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı Başbuğ Alparslan Türkeş’i doğum yıldönümünü anma programında yaptığı konuşmada :"  Dün olduğu gibi bugün de davamızın ve liderimizin emrinde mücadeleye devam ediyoruz. Hiç bir zorluk bizi yolumuzdan döndüremez. Son nefesimize kadar Başbuğumuzun çizgisinde ona layık evlatlar olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden dost düşman herkes emin olsun. Doğumunun 101. yılında Başbuğumuzu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun ." dedi. 

Program sonunda çeşitli ikramlar yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.