ULUKAPI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ?NDEN KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2013 - 03:03, Güncelleme: 06.06.2013 - 03:03
 

ULUKAPI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ?NDEN KERMES

Seydişehir?de üniversite ve ortaöğretim öğrencilerinin barınma ve ihtiyaclarını gidermek amacı ile Hacı Seyitali Mahallesi Seyyid Harun Camii yanına yurt yaptıran Ulukapı Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından kermes düzenledi.

Seydişehir’de üniversite ve ortaöğretim öğrencilerinin barınma ve ihtiyaclarını gidermek amacı ile Hacı Seyitali Mahallesi Seyyid Harun Camii yanına yurt yaptıran Ulukapı Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından kermes düzenledi. Kermese Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Doğruöz Belediye Başkanı Osman Fedai, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Emniyet Müdürü Yahya Günay, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve davetliler katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmaları yapıldı. Belediye Başkanı Çat yaptığı konuşmada: “İlimle gidilen ol karanlık kalmaz sözün hareketle yola çıkan bu cemiyetimiz  kimsesizlerin kimsesi olma adına güzel işler yapmaktadırlar.Üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyacını giderek çok önemli bir açığı kapatacak bu yurdun hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ülksine, dinine, bayrağına, milletine bağlı öğrenciler yetiştiren yurt yönetiminden Allah razı olsun.” Dedi. Kaymakam Sonel ise, “Sizleri sevgi ve selamla selamlıyorum. Seydişehir’imizde böyle güzel mekanlar dinine, bayrağına, vatanına hayırlı insanlar yetişiyor. Hayırseverlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Derneğin 36 yıllık çalışmaya hayatının olduğu belirtilerek yapılan bu yurdun 2012 yılının Haziran ayında temelinin atıldığı ve tam bir senede bitirildiği bildirildi. Emeği geçen bütün hayırseverlere teşekkür edildi. Daha sonra da protokol ve hayırseverler tarafından yurdun kurdelesi kesilerek yurt binası gezildi. Burada kermes yararına satılan ürünlerden birer paket Kaymakam Sonel'e ve Belediye Başkanı Çat’a hediye edildi.
Seydişehir?de üniversite ve ortaöğretim öğrencilerinin barınma ve ihtiyaclarını gidermek amacı ile Hacı Seyitali Mahallesi Seyyid Harun Camii yanına yurt yaptıran Ulukapı Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından kermes düzenledi.

Seydişehir’de üniversite ve ortaöğretim öğrencilerinin barınma ve ihtiyaclarını gidermek amacı ile Hacı Seyitali Mahallesi Seyyid Harun Camii yanına yurt yaptıran Ulukapı Eğitim Ve Kültür Derneği tarafından kermes düzenledi.

Kermese Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Doğruöz Belediye Başkanı Osman Fedai, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Emniyet Müdürü Yahya Günay, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve davetliler katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmaları yapıldı.

Belediye Başkanı Çat yaptığı konuşmada:

“İlimle gidilen ol karanlık kalmaz sözün hareketle yola çıkan bu cemiyetimiz  kimsesizlerin kimsesi olma adına güzel işler yapmaktadırlar.Üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyacını giderek çok önemli bir açığı kapatacak bu yurdun hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ülksine, dinine, bayrağına, milletine bağlı öğrenciler yetiştiren yurt yönetiminden Allah razı olsun.” Dedi.

Kaymakam Sonel ise, “Sizleri sevgi ve selamla selamlıyorum. Seydişehir’imizde böyle güzel mekanlar dinine, bayrağına, vatanına hayırlı insanlar yetişiyor. Hayırseverlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Derneğin 36 yıllık çalışmaya hayatının olduğu belirtilerek yapılan bu yurdun 2012 yılının Haziran ayında temelinin atıldığı ve tam bir senede bitirildiği bildirildi. Emeği geçen bütün hayırseverlere teşekkür edildi.

Daha sonra da protokol ve hayırseverler tarafından yurdun kurdelesi kesilerek yurt binası gezildi. Burada kermes yararına satılan ürünlerden birer paket Kaymakam Sonel'e ve Belediye Başkanı Çat’a hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.