Uluslararası öğrencilerden SeyyidHarun’a ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 01:14, Güncelleme: 01.02.2021 - 01:14
 

Uluslararası öğrencilerden SeyyidHarun’a ziyaret

Konya Uluslararası Mevlana İmam Hatip Lisesi’nin 66 müslüman ülke öğrencisi SeyyidHarun Veliyi ziyaret etti.

 Konya Uluslararası Mevlana İmam Hatip Lisesi’nden 150 Okul öğrencisinin katıldığı gezi kapsamında ilçemize gelerek ziyarette bulunan 66 müslüman ülkeye ait öğrenciler, SeyyidHarun Veli Cami’sini ve Şeyh Hacı Abdullah Türbesi’ni ziyaret edip gezdiler. Diyanet Vakfı’nın finansını sağladığı sadece Konya’da bulunan Uluslararası Anadolu İmam hatip lisesi yatılı olarak 66 müslüman ülkeden gelen öğrencileri bünyesinde barındırıyor. İlçemizi ziyaret eden 150 okul öğrencisi ve kafile başkanı, Seydişehir ziyaretinden memnun kaldıklarını belirttiler ve buradan Antalya’ya geçip orada 15 günlük kamp yapacaklarını söylediler.
Konya Uluslararası Mevlana İmam Hatip Lisesi’nin 66 müslüman ülke öğrencisi SeyyidHarun Veliyi ziyaret etti.

 Konya Uluslararası Mevlana İmam Hatip Lisesi’nden 150 Okul öğrencisinin katıldığı gezi kapsamında ilçemize gelerek ziyarette bulunan 66 müslüman ülkeye ait öğrenciler, SeyyidHarun Veli Cami’sini ve Şeyh Hacı Abdullah Türbesi’ni ziyaret edip gezdiler.

Diyanet Vakfı’nın finansını sağladığı sadece Konya’da bulunan Uluslararası Anadolu İmam hatip lisesi yatılı olarak 66 müslüman ülkeden gelen öğrencileri bünyesinde barındırıyor.

İlçemizi ziyaret eden 150 okul öğrencisi ve kafile başkanı, Seydişehir ziyaretinden memnun kaldıklarını belirttiler ve buradan Antalya’ya geçip orada 15 günlük kamp yapacaklarını söylediler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.