Üniversite Öğrencilerine “Biz Bize Festivali” Etkinliği

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.05.2022 - 16:37, Güncelleme: 13.05.2022 - 16:37
 

Üniversite Öğrencilerine “Biz Bize Festivali” Etkinliği

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Üniversite öğrencilerine "Biz Bize Festival" kişisel gelişim konferansı düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesince "Biz Bize Festival" kapsamında Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi konferans salonunda TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, TRT Haber Spikeri Tijen Karaş ile Girişimci Mustafa Açıkgöz üniversiteli öğrencilere konferans verdi. Konferansa Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültes Dekanı Prof. Dr. Ali Kahraman, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Üniversiteli gençler, Arıkan'ın "Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı", Karaş'ın "Beden Dili ve Diksiyon" ve Açıkgöz'ün de "Girişimcilik" üzerine verdiği kişisel gelişim konferanslarına katılarak kendilerini geliştirme fırsatı buldu. Öğrencilerin soru cevap şeklinde katıldığı konferans eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu.  
Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Üniversite öğrencilerine "Biz Bize Festival" kişisel gelişim konferansı düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesince "Biz Bize Festival" kapsamında Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi konferans salonunda TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, TRT Haber Spikeri Tijen Karaş ile Girişimci Mustafa Açıkgöz üniversiteli öğrencilere konferans verdi.

Konferansa Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültes Dekanı Prof. Dr. Ali Kahraman, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Üniversiteli gençler, Arıkan'ın "Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı", Karaş'ın "Beden Dili ve Diksiyon" ve Açıkgöz'ün de "Girişimcilik" üzerine verdiği kişisel gelişim konferanslarına katılarak kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

Öğrencilerin soru cevap şeklinde katıldığı konferans eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.