ÜNİVERSİTEDE AŞURE İKRAMI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 06:40, Güncelleme: 26.09.2019 - 06:40
 

ÜNİVERSİTEDE AŞURE İKRAMI

Muharrem Ayı münasebetiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi'nde aşure dağıtıldı.

Okulun yemekhane işletmecisi tarafından hazırlanan aşure kaseleri bir bir herkese ikram edildi. Fakültede bahçesindeki programda yapılan duanın ardından okulda görev yapan öğretim görevlileri, çalışanlar ve öğrenciler aşureden tadarak programı hazırlayanlara teşekkür ettiler. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan katılımcılara kendi eliyle aşure ikram etti.
Muharrem Ayı münasebetiyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi'nde aşure dağıtıldı.

Okulun yemekhane işletmecisi tarafından hazırlanan aşure kaseleri bir bir herkese ikram edildi.

Fakültede bahçesindeki programda yapılan duanın ardından okulda görev yapan öğretim görevlileri, çalışanlar ve öğrenciler aşureden tadarak programı hazırlayanlara teşekkür ettiler.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan katılımcılara kendi eliyle aşure ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.