UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BELEDİYEDE BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2013 - 04:05, Güncelleme: 20.11.2013 - 04:05
 

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BELEDİYEDE BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi'nin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projesiyle MEVKA ve KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde ve Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ" başladı.

Seydişehir Belediyesi'nin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projesiyle MEVKA ve KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde ve Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile  gerçekleştirilen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ"  başladı.  “UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ” ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulması hedefleniyor. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları bu sayede,Seydişehir Yerel Dinamiklerinin ortaya konması, üretiminin, markalaşmasının sağlanması  da amaçlanıyor. Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret Odası işbirliği içinde gerçekleştirilen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ"   Seydişehir Belediye binasında veriliyor.18 Kasım'da başlayan ve  10 gün sürecek 70 saatlik eğitim 28  Kasım 2013  Perşembe günü sona erecek. Eğitim sonunda girişimci adayları kurmak istedikleri işle ilgili olarak hazırlayacakları iş planı için proje hazırlayacaklar.Katılımcılara KOSGEB'den 27 bin TL'ye varan hibe, 70 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunulacak. Eğitimin başlaması dolayısı ile   girişimci adaylarına başarılar dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat iş kurmak isteyen girişimci adaylarının  günümüzün zorlayıcı ekonomik koşullarında  kuracakları işletmelerde başarılı olmalarını sağlamayı  amaçladıklarını belirterek  burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile  birlikte inanıyoruz ki  kendi nafakanızı, harcamalarınızı temin edebilecek iyi bir iş sahibi olursunuz.Bu anlamda KOSGEB ve MEVKA tarafından verilen destek son derece önemli. Bunun fırsata dönüştürülmesi sizlerden geçiyor.Buradaki eğitimi başarıyla tamamalayarak kendi işletmelerinizi kuracağınıza  yürekten inanıyoruz. Temennimiz arzu ettiğiniz hedeflerin gerçekleşmesi ve ila nihayet huzurlu ve mutlu bir yaşam  sürmeniz. Alacağınız bu eğitimin hayırlı uğurlu olmasını, yaşamınızda yeni  ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum" Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal  Küçük de  girişimci adaylarına  alacakları eğitimde ve kuracakları işletmelerde  başarılar diledi.
Seydişehir Belediyesi'nin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projesiyle MEVKA ve KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde ve Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile gerçekleştirilen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ" başladı.

Seydişehir Belediyesi'nin Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören projesiyle MEVKA ve KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde ve Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Ticaret Odası işbirliği ile  gerçekleştirilen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ"  başladı.

 “UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ” ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulması hedefleniyor. Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları bu sayede,Seydişehir Yerel Dinamiklerinin ortaya konması, üretiminin, markalaşmasının sağlanması  da amaçlanıyor.

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Ticaret Odası işbirliği içinde gerçekleştirilen "UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ"   Seydişehir Belediye binasında veriliyor.18 Kasım'da başlayan ve  10 gün sürecek 70 saatlik eğitim 28  Kasım 2013  Perşembe günü sona erecek. Eğitim sonunda girişimci adayları kurmak istedikleri işle ilgili olarak hazırlayacakları iş planı için proje hazırlayacaklar.Katılımcılara KOSGEB'den 27 bin TL'ye varan hibe, 70 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunulacak.

Eğitimin başlaması dolayısı ile   girişimci adaylarına başarılar dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat iş kurmak isteyen girişimci adaylarının  günümüzün zorlayıcı ekonomik koşullarında  kuracakları işletmelerde başarılı olmalarını sağlamayı  amaçladıklarını belirterek  burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile  birlikte inanıyoruz ki  kendi nafakanızı, harcamalarınızı temin edebilecek iyi bir iş sahibi olursunuz.Bu anlamda KOSGEB ve MEVKA tarafından verilen destek son derece önemli. Bunun fırsata dönüştürülmesi sizlerden geçiyor.Buradaki eğitimi başarıyla tamamalayarak kendi işletmelerinizi kuracağınıza  yürekten inanıyoruz. Temennimiz arzu ettiğiniz hedeflerin gerçekleşmesi ve ila nihayet huzurlu ve mutlu bir yaşam  sürmeniz. Alacağınız bu eğitimin hayırlı uğurlu olmasını, yaşamınızda yeni  ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum"

Seydişehir Ticaret Odası Başkanı Cemal  Küçük de  girişimci adaylarına  alacakları eğitimde ve kuracakları işletmelerde  başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.