Uyuşturucu operasyonlarında 12 şüpheli yakalandı

Asayiş 10.11.2022 - 13:53, Güncelleme: 10.11.2022 - 13:53
 

Uyuşturucu operasyonlarında 12 şüpheli yakalandı

Konya ve Seydişehir de düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttüğü çalışmalarda 1 iş yeri 1 ikamet ve 8 şahıs üzerinde arama gerçekleştirdi. Ekiplerin Selçuklu İlçesi Hocacihan Mahallesi’ndeki bir ikamette yaptığı aramada yüklü miktarda uyuşturucu tespit edildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda, 800 gram metamfetamin, 750 gram eroin, 586 gram esrar, 48 gram bonzai, 285 adet uyuşturucu hap, 4 hassas terazi, 7 tabanca, 2 tüfek ve bunlara ait 104 adet fişek ele geçirildi. Konuyla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı. SEYDİŞEHİR’DE DE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK Seydişehir Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri de ilçedeki zehir tacirleriyle mücadelesine devam ediyor. Narkotik ekipleri şüphelenerek takibe aldıkları iki araçta arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda araçlardan bir miktar eroin maddesi ele geçirildi. Yakalanan 3 şahıs Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.    
Konya ve Seydişehir de düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttüğü çalışmalarda 1 iş yeri 1 ikamet ve 8 şahıs üzerinde arama gerçekleştirdi.

Ekiplerin Selçuklu İlçesi Hocacihan Mahallesi’ndeki bir ikamette yaptığı aramada yüklü miktarda uyuşturucu tespit edildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda, 800 gram metamfetamin, 750 gram eroin, 586 gram esrar, 48 gram bonzai, 285 adet uyuşturucu hap, 4 hassas terazi, 7 tabanca, 2 tüfek ve bunlara ait 104 adet fişek ele geçirildi.

Konuyla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı.

SEYDİŞEHİR’DE DE ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Seydişehir Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri de ilçedeki zehir tacirleriyle mücadelesine devam ediyor.

Narkotik ekipleri şüphelenerek takibe aldıkları iki araçta arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda araçlardan bir miktar eroin maddesi ele geçirildi.

Yakalanan 3 şahıs Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.