Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 14 Kişiden 5'i Tutuklandı

Asayiş (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 09.12.2021 - 13:47, Güncelleme: 09.12.2021 - 13:47
 

Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan 14 Kişiden 5'i Tutuklandı

Konya merkezli ve bazı ilçelerini de kapsayan içerisinde Seydişehir'inde bulunduğu uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 5'i tutuklandı.

İçerisinde Seydişehir’inde bulunduğu Konya merkezli uyuşturucu operasyonlarında; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yürüttükleri çalışma ve teknik takibin ardından sokak satıcılarına yönelik 4 adrese operasyon düzenledi. Merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde düzenlenen operasyonda, şüphelilerin üst ve ikametlerindeki aramada, bir miktar eroin, kokain, metamfetamin, uyuşturucu hap ve hassas terazi ele geçirildi. Seydişehir ilçesinde düzenlenen operasyonda ise bir minibüste klima kapağı içine gizlenmiş 22 parça, toplam 11 kilo 780 gram kubar esrar bulundu. Operasyonlarda "uyuşturucu ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak" suçlamasıyla 14 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 14 zanlıdan 9'u savcılık tarafından serbest bırakıldı. Diğer 5 şüpheli ise çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Konya merkezli ve bazı ilçelerini de kapsayan içerisinde Seydişehir'inde bulunduğu uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 5'i tutuklandı.

İçerisinde Seydişehir’inde bulunduğu Konya merkezli uyuşturucu operasyonlarında; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yürüttükleri çalışma ve teknik takibin ardından sokak satıcılarına yönelik 4 adrese operasyon düzenledi.

Merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde düzenlenen operasyonda, şüphelilerin üst ve ikametlerindeki aramada, bir miktar eroin, kokain, metamfetamin, uyuşturucu hap ve hassas terazi ele geçirildi.

Seydişehir ilçesinde düzenlenen operasyonda ise bir minibüste klima kapağı içine gizlenmiş 22 parça, toplam 11 kilo 780 gram kubar esrar bulundu.

Operasyonlarda " uyuşturucu ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak" suçlamasıyla 14 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 14 zanlıdan 9'u savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Diğer 5 şüpheli ise çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.