UYUŞTURUCU TACİRİ OTOBÜSTEN İNER İNMEZ YAKAYI ELE VERDİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2018 - 04:51, Güncelleme: 21.02.2018 - 04:51
 

UYUŞTURUCU TACİRİ OTOBÜSTEN İNER İNMEZ YAKAYI ELE VERDİ

Dün gece 03:00 sularında Antalya’dan ilçemize eroin getiren 1 kişi gözaltına alınarak polis sorgulamasının ardından mahkemeye çıkarıldı.

alınarak polis sorgulamasının ardından mahkemeye çıkarıldı. İlçe Emniyet birimlerinin uzun süredir üzerinde yoğunlaştığı operasyon şu şekilde meydana geldi. Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin aldığı istihbarat üzerine Antalya’dan Seydişehir’e gelen B. Koyuncu (58) adlı şahıs, üzerinde 36 gram eroinle Dumlupınar Kavşağı’nda suçüstü yakalandı. Ekipler daha sonra B. Koyuncu'nun evinde de arama yaptılar ve uyuşturucu içmede kullanılan düzenek ile hap ele geçirdiler. 
Dün gece 03:00 sularında Antalya’dan ilçemize eroin getiren 1 kişi gözaltına alınarak polis sorgulamasının ardından mahkemeye çıkarıldı.

alınarak polis sorgulamasının ardından mahkemeye çıkarıldı.

İlçe Emniyet birimlerinin uzun süredir üzerinde yoğunlaştığı operasyon şu şekilde meydana geldi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin aldığı istihbarat üzerine Antalya’dan Seydişehir’e gelen B. Koyuncu (58) adlı şahıs, üzerinde 36 gram eroinle Dumlupınar Kavşağı’nda suçüstü yakalandı.

Ekipler daha sonra B. Koyuncu'nun evinde de arama yaptılar ve uyuşturucu içmede kullanılan düzenek ile hap ele geçirdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.