Uyuşturucu ticareti yapan sanığa 15 yıl hapis

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.10.2022 - 12:43, Güncelleme: 21.10.2022 - 12:43
 

Uyuşturucu ticareti yapan sanığa 15 yıl hapis

Seydişehir ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve sağladığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 15 yıl 7 ay 31 Bin TL para cezası verildi.

Seydişehir’de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, Dudu. D isimli şahsı takibe aldı. Operasyon neticesinde gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dudu D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 15 yıl 7 ay hapis cezası 'Uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama' suçundan tutuklanan Dudu D.’in Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. Duruşma salonunda tutuklu sanık ve avukatı hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Dudu 6 yaşında bakmakla yükümlü olduğu bir çocuğu olduğunu, kendisine ihtiyacı olduğunu boşuna ve suçsuz yere 11 ay cezaevinde yattığını söyleyerek tahliye ve beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın uyuşturucu madde ticareti yaptığına ve sağladığına kanaat getirerek 15 yıl 7 ay hapis ve 31 bin TL para cezası verdi.
Seydişehir ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve sağladığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 15 yıl 7 ay 31 Bin TL para cezası verildi.

Seydişehir’de uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, Dudu. D isimli şahsı takibe aldı. Operasyon neticesinde gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dudu D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

15 yıl 7 ay hapis cezası

' Uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama' suçundan tutuklanan Dudu D.’in Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. Duruşma salonunda tutuklu sanık ve avukatı hazır bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Dudu 6 yaşında bakmakla yükümlü olduğu bir çocuğu olduğunu, kendisine ihtiyacı olduğunu boşuna ve suçsuz yere 11 ay cezaevinde yattığını söyleyerek tahliye ve beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın uyuşturucu madde ticareti yaptığına ve sağladığına kanaat getirerek 15 yıl 7 ay hapis ve 31 bin TL para cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.