VATANDAŞ BANKASINI ARIYOR…

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 04:27, Güncelleme: 13.06.2018 - 04:27
 

VATANDAŞ BANKASINI ARIYOR…

Yeni yerine taşınan Vakıfbank’ın müşterileri bankanın başka yere taşındığını öğrenince şaşırıyor.

Yıllardır tek banka kaldığı için Bankalar Caddesi’nin de simgesi haline gelen Vakıfbank’ın yeni yerine taşınmasına en fazla üzülenler cadde esnafı oldu. Eski Garaj civarında ki yeni yerine taşınan Vakıfbank’a işlem yaptırmak için gelen müşteriler önce kapıyı zorluyor, sonra bankanın taşındığını öğrenince bir an şaşkınlık yaşıyor. Esnaflar ise: “Bankaya yıllardır alışmıştık. Burada ki cadde esnafının hemen hemen tamamı yakın olduğu için bu bankayla çalışıyordu. Kaldı ki yıllar önce bütün bankaların toplandığı ve bu nedenle Bankalar Caddesi ismini alan bu caddede tek kalan banka Vakıfbank’tı. Vakıfbank’ın yeni yerine taşınması, her yönüyle bizi üzdü” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.
Yeni yerine taşınan Vakıfbank’ın müşterileri bankanın başka yere taşındığını öğrenince şaşırıyor.

Yıllardır tek banka kaldığı için Bankalar Caddesi’nin de simgesi haline gelen Vakıfbank’ın yeni yerine taşınmasına en fazla üzülenler cadde esnafı oldu.

Eski Garaj civarında ki yeni yerine taşınan Vakıfbank’a işlem yaptırmak için gelen müşteriler önce kapıyı zorluyor, sonra bankanın taşındığını öğrenince bir an şaşkınlık yaşıyor.

Esnaflar ise: “Bankaya yıllardır alışmıştık. Burada ki cadde esnafının hemen hemen tamamı yakın olduğu için bu bankayla çalışıyordu. Kaldı ki yıllar önce bütün bankaların toplandığı ve bu nedenle Bankalar Caddesi ismini alan bu caddede tek kalan banka Vakıfbank’tı. Vakıfbank’ın yeni yerine taşınması, her yönüyle bizi üzdü” diyerek üzüntülerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.