VATANDAŞIN TANSİYONU ÖLÇÜLDÜ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2019 - 02:18, Güncelleme: 04.04.2019 - 02:18
 

VATANDAŞIN TANSİYONU ÖLÇÜLDÜ

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Okulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında vatandaşların tansiyonunu ölçtü.

Seydişehir Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin Hükümet Meydanı’nda kurdukları standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ücretsiz tansiyon ölçen öğrenciler değerleri yüksek çıkan vatandaşları sağlık merkezlerine yönlendirdi ve beslenme hakkında bilgilendirdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doktor Hatice Dönmez nezaretinde, yoldan geçen vatandaşların tansiyonunu ölçen öğrenciler hem tecrübe edindi hem de vatandaştan hayır duası aldılar. Bu konuda bilgi veren Dekan Yardımcısı Doktor Dönmez; “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tansiyon ölçmeyi öğrenen öğrencilerimiz, bu yaptığımız etkinlik ile vatandaşlarımızın tansiyonunu ölçerek uygulamalı eğitim görmüş oluyorlar. Ücretsiz tansiyon ölçerek aynı zamanda vatandaşa da hizmet etmiş oluyoruz.” dedi.   
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Okulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında vatandaşların tansiyonunu ölçtü.

Seydişehir Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin Hükümet Meydanı’nda kurdukları standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ücretsiz tansiyon ölçen öğrenciler değerleri yüksek çıkan vatandaşları sağlık merkezlerine yönlendirdi ve beslenme hakkında bilgilendirdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doktor Hatice Dönmez nezaretinde, yoldan geçen vatandaşların tansiyonunu ölçen öğrenciler hem tecrübe edindi hem de vatandaştan hayır duası aldılar.

Bu konuda bilgi veren Dekan Yardımcısı Doktor Dönmez; “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tansiyon ölçmeyi öğrenen öğrencilerimiz, bu yaptığımız etkinlik ile vatandaşlarımızın tansiyonunu ölçerek uygulamalı eğitim görmüş oluyorlar. Ücretsiz tansiyon ölçerek aynı zamanda vatandaşa da hizmet etmiş oluyoruz.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.