VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2015 - 02:27, Güncelleme: 13.04.2015 - 02:27
 

VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Mahmut Esat Anadolu Lisesi ve vatandaşların iş birliğiyle okulumuz bahçesine çam fidanı dikildi. Etkinlik kapsamında ilk olarak Mahmut Esat Anadolu Lisesinin bahçesine mahalle sakinleri tarafından kuruyan ağaçların yerine ağaç dikimi yapıldı.

Okul Müdürü Mehmet Karakuşak Mahmut Esat Anadolu  Lisesi olarak kent ile bütünleşmiş, şehrin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına duyarlı bir okul olduklarını ve bu kapsamda ilçe halkından takdir topladıklarını söyledi. “Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Seydişehir için” sloganıyla çevreye ve şehre verilen önemi vurguladıklarını belirten Mehmet Karakuşak, etkinlik kapsamında ilk etapta geçen sene okul bahçesine dikilen ve kuruyan ağaçların yerine dikim yapıldığını söyledi. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında eğitim alanında birçok örnek projeye imza atıldığını belirten Mehmet Karakuşak, gençlerimizin daha iyi fiziki koşullarda eğitim hayatlarını sürdürmesinin psikolojik olarak öğrenciler üzerinde olumlu etkilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade etti. Mahmut Esat Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mehmet Karakuşak, Eğitim Gönüllülerine bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederek okul bahçesinin ağaçlandırılma ihtiyacının bu etkinlik sayesinde gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı. Etkinliğe verdikleri katkılarından dolayı Yeşilyurt sitelerinde ikamet eden Halil Kayısıcı ailesi ile Damadı Asım Kumaş ve Kadriye Kumaş’ a özellikle teşekkür ettiğini belirtti.  
Mahmut Esat Anadolu Lisesi ve vatandaşların iş birliğiyle okulumuz bahçesine çam fidanı dikildi. Etkinlik kapsamında ilk olarak Mahmut Esat Anadolu Lisesinin bahçesine mahalle sakinleri tarafından kuruyan ağaçların yerine ağaç dikimi yapıldı.

Okul Müdürü Mehmet Karakuşak Mahmut Esat Anadolu  Lisesi olarak kent ile bütünleşmiş, şehrin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına duyarlı bir okul olduklarını ve bu kapsamda ilçe halkından takdir topladıklarını söyledi.

“Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Seydişehir için” sloganıyla çevreye ve şehre verilen önemi vurguladıklarını belirten Mehmet Karakuşak, etkinlik kapsamında ilk etapta geçen sene okul bahçesine dikilen ve kuruyan ağaçların yerine dikim yapıldığını söyledi.

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında eğitim alanında birçok örnek projeye imza atıldığını belirten Mehmet Karakuşak, gençlerimizin daha iyi fiziki koşullarda eğitim hayatlarını sürdürmesinin psikolojik olarak öğrenciler üzerinde olumlu etkilerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Mahmut Esat Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mehmet Karakuşak, Eğitim Gönüllülerine bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederek okul bahçesinin ağaçlandırılma ihtiyacının bu etkinlik sayesinde gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı. Etkinliğe verdikleri katkılarından dolayı Yeşilyurt sitelerinde ikamet eden Halil Kayısıcı ailesi ile Damadı Asım Kumaş ve Kadriye Kumaş’ a özellikle teşekkür ettiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.