VOLEYBOL TAKIMI SEZONU MUHTEŞEM FİNALLE KAPATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2013 - 11:17, Güncelleme: 21.03.2013 - 11:17
 

VOLEYBOL TAKIMI SEZONU MUHTEŞEM FİNALLE KAPATTI

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı 2012-2013 sezonunda oynadığı son maçta Kahramanmaraş Belediyesini 3-0 yendi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı  2012-2013 sezonunda  oynadığı son maçta Kahramanmaraş Belediyesini 3-0 yendi. Seydişehir  Atatürk Spor Salonunda  20 mart 2013 çarşamba saat 14.00'de oynanan Sezonun son maçında  Kahraman Belediyesini ağırlayan  Seydişehir Belediyesi  muhteşem bir finalle  sezonu kapattı. Son derece çekişmeli geçen Birinci setİ Seydişehir Belediyesi  25-23 tamamlayarak 1-0  öne geçti. İkinci setin bir ve ikinci teknik molalarına  da önde giren Seydişehir Belediyesi   setin sonuna kadar üstünlüğünü  bozmadı ve  bu seti de  25-19'luk skorla  geçti. Üçüncü sete gelindiğinde   ilk iki seti almanın  rahatlığı  ve seyircinin  de müthiş desteğini arkasına alan  Seydişehir Belediyesi karşılıklı sayıların alındığı başa baş geçen  bu seti de  damgasını vurarak   güçlü rakibine set vermedi . Kahramaraş Belediyesi'ni  kendi evinde mağlup eden Seydişehir Belediyesi   2012-2013 sezonu 2.Lig B Grubundaki mücadelesini 6. sırada tamamladı. Maçı izleyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sporcu ve seyircilerle   birlikte   galibiyet sevincine ortak oldu. Başkan Çat yaptığı açıklamada; "Seydişehir Belediyesi  Voleybol Takımımız  grubundaki güçlü  takımlara ve  2. ligde ilk sezonu olmasına rağmen gösterdiği  performansla    sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Takımımızın oynadığı maçlarla  ilçemizde sosyal ve sportif hayatın gelişmesine  katkı sağladığımıza ve  Seydişehir' de  voleybolu sporu sevdirdiğimize  inanıyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz önem çerçevesinde İlçemizde sporun sevilmesi ve gelişmesi için elimizdeki sınırlı kaynakları seferber ediyoruz. Memleketimizin ismini en iyi şekilde temsil eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımızı gayretinden  ve sezon  boyunca  gösterdiği üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum.  Ayrıca   Teknik kadroya, Spor Kulübü  Yönetimine   ve maçlarımızı izleyerek bizleri yalnız bırakmayan Seydişehirli Sporseverlere teşekkür ediyorum" dedi. Hafta sonu yapılacak YGS sınavı nedeniyle hafta içi oynanan maçta   salonu dolduran öğrenciler  ve sporseverler   yoğun tezahüratlarıyla takıma destek olurken  maç sonrasında  galibiyet coşkusunu takımla birlikte  doyasıya yaşadılar.
Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı 2012-2013 sezonunda oynadığı son maçta Kahramanmaraş Belediyesini 3-0 yendi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı  2012-2013 sezonunda  oynadığı son maçta Kahramanmaraş Belediyesini 3-0 yendi.

Seydişehir  Atatürk Spor Salonunda  20 mart 2013 çarşamba saat 14.00'de oynanan Sezonun son maçında  Kahraman Belediyesini ağırlayan  Seydişehir Belediyesi  muhteşem bir finalle  sezonu kapattı.

Son derece çekişmeli geçen Birinci setİ Seydişehir Belediyesi  25-23 tamamlayarak 1-0  öne geçti. İkinci setin bir ve ikinci teknik molalarına  da önde giren Seydişehir Belediyesi   setin sonuna kadar üstünlüğünü  bozmadı ve  bu seti de  25-19'luk skorla  geçti.

Üçüncü sete gelindiğinde   ilk iki seti almanın  rahatlığı  ve seyircinin  de müthiş desteğini arkasına alan  Seydişehir Belediyesi karşılıklı sayıların alındığı başa baş geçen  bu seti de  damgasını vurarak   güçlü rakibine set vermedi . Kahramaraş Belediyesi'ni  kendi evinde mağlup eden Seydişehir Belediyesi   2012-2013 sezonu 2.Lig B Grubundaki mücadelesini 6. sırada tamamladı.

Maçı izleyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat sporcu ve seyircilerle   birlikte   galibiyet sevincine ortak oldu. Başkan Çat yaptığı açıklamada; "Seydişehir Belediyesi  Voleybol Takımımız  grubundaki güçlü  takımlara ve  2. ligde ilk sezonu olmasına rağmen gösterdiği  performansla    sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Takımımızın oynadığı maçlarla  ilçemizde sosyal ve sportif hayatın gelişmesine  katkı sağladığımıza ve  Seydişehir' de  voleybolu sporu sevdirdiğimize  inanıyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz önem çerçevesinde İlçemizde sporun sevilmesi ve gelişmesi için elimizdeki sınırlı kaynakları seferber ediyoruz. Memleketimizin ismini en iyi şekilde temsil eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımımızı gayretinden  ve sezon  boyunca  gösterdiği üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum.  Ayrıca   Teknik kadroya, Spor Kulübü  Yönetimine   ve maçlarımızı izleyerek bizleri yalnız bırakmayan Seydişehirli Sporseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Hafta sonu yapılacak YGS sınavı nedeniyle hafta içi oynanan maçta   salonu dolduran öğrenciler  ve sporseverler   yoğun tezahüratlarıyla takıma destek olurken  maç sonrasında  galibiyet coşkusunu takımla birlikte  doyasıya yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.