YAĞIZ OZANDAN ÜLKÜCÜ GENÇLERE KONSER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2013 - 02:03, Güncelleme: 03.04.2013 - 02:03
 

YAĞIZ OZANDAN ÜLKÜCÜ GENÇLERE KONSER

Seydişehir Ülkü Ocakları Aşık Veysel?i Anma programı düzenledi.

Seydişehir Ülkü Ocakları Aşık Veysel’i Anma programı düzenledi. Programda ‘Yağız Ozan Mahlası’ ile tanınan ve Türkiye Aşıklar Şampiyonu Arif Yıldırım’ın verdiği konser ilgi gördü. Selçuk üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek  Yüksek Okulu öğrencilerinin katıldığı program ülkü ocakları binasında gerçekleştirildi. Aşık Veysel’i  anma etkinliği ünlü ozanımızın hayatını ve çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı.   İlçemizin yakından tanıdığı ‘Öksüz Ozan’ olarak bilinen Ahmet Yıldırım’ında oğlu olan genç yağız ozan söylediği milli ve manevi vatan sevgisi ağırlıklı değişleri ile gençlerin büyük beğenisini kazandı. Türk kültürünün önemli öğelerinden biri olan aşıklık geleneğini popüler kültür karşısında erimemesi ve milli değerlere sahip çıkılması amacı ile bu programın düzenlendiğini söyleyen Ülkü Ocakları başkanı Abdullah Yüksel: “Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek  Yüksek Okulu öğrencilerinin sınav öncesi hem motivasyonlarını sağlamak hem de eğlenirken aynı zamanda kendi kültürlerini tanımları için yapılan bir etkinlik. Programa katıldıkları için tüm gençlere teşekkür ediyoruz. Önlerindeki sınavlarda başarılar diliyoruz.” Dedi. Yağız ozanın konserinde vatan ağırlıklı türkülerinde programa katılan gençler “Vatan bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene” sloganlarla hep birlikte çözüm sürecine tepkilerini gösterdiler. YAĞIZ OZAN COŞTURDU
Seydişehir Ülkü Ocakları Aşık Veysel?i Anma programı düzenledi.

Seydişehir Ülkü Ocakları Aşık Veysel’i Anma programı düzenledi.

Programda ‘Yağız Ozan Mahlası’ ile tanınan ve Türkiye Aşıklar Şampiyonu Arif Yıldırım’ın verdiği konser ilgi gördü.

Selçuk üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek  Yüksek Okulu öğrencilerinin katıldığı program ülkü ocakları binasında gerçekleştirildi.

Aşık Veysel’i  anma etkinliği ünlü ozanımızın hayatını ve çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterisi ile başladı.  

İlçemizin yakından tanıdığı ‘Öksüz Ozan’ olarak bilinen Ahmet Yıldırım’ında oğlu olan genç yağız ozan söylediği milli ve manevi vatan sevgisi ağırlıklı değişleri ile gençlerin büyük beğenisini kazandı.

Türk kültürünün önemli öğelerinden biri olan aşıklık geleneğini popüler kültür karşısında erimemesi ve milli değerlere sahip çıkılması amacı ile bu programın düzenlendiğini söyleyen Ülkü Ocakları başkanı Abdullah Yüksel:

“Selçuk Üniversitesi Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek  Yüksek Okulu öğrencilerinin sınav öncesi hem motivasyonlarını sağlamak hem de eğlenirken aynı zamanda kendi kültürlerini tanımları için yapılan bir etkinlik. Programa katıldıkları için tüm gençlere teşekkür ediyoruz. Önlerindeki sınavlarda başarılar diliyoruz.” Dedi.

Yağız ozanın konserinde vatan ağırlıklı türkülerinde programa katılan gençler “Vatan bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene” sloganlarla hep birlikte çözüm sürecine tepkilerini gösterdiler.

YAĞIZ OZAN COŞTURDU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.