"Yalnız Değilsiniz" Projesi Uygulanmaya Başladı

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.03.2022 - 14:49, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:49
 

"Yalnız Değilsiniz" Projesi Uygulanmaya Başladı

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi bugün itibarıyla uygulanmaya başlandı.

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi bugün itibarıyla uygulanmaya başlandı. Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada, “Yalnız Değilsiniz adıyla hazırladığımız, muhtaçlığı tespit edilen, yaşlı, engelli ve hasta olup bakacak kimsesi olmayan, bakıma muhtaç 80 yaşlımızın 1 yıl boyunca hanelerinin bakım ve temizliği, yemek yapımı, zorunlu ev eşyalarının temini ve yaşlı-bakımı hizmetinin evde görülmesini kapsayan projemizi bugün itibari ile 2 araçta 6 personelimizle başlattık.” dedi. SEYDİŞEHİRİMİZE HAYIRLI OLSUN Projenin temel amacının sosyal devlet ilkesinin gereği olarak yaşlı veya engelli ve kimsesi olmaması nedeniyle ev temizliğini yapamayacak muhtaç vatandaşların evlerini temizlemek, kendi ortamlarında sağlıklı ve güvenli yaşamaları için destek olmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu kaydeden Kaymakam Pişkin, “Saygıdeğer büyüklerimizin yüzündeki tebessüme vesile olacağımızdan dolayı mutluyuz. Seydişehirimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. 
Seydişehir Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi bugün itibarıyla uygulanmaya başlandı.

Seydişehir Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi bugün itibarıyla uygulanmaya başlandı.

Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada, “Yalnız Değilsiniz adıyla hazırladığımız, muhtaçlığı tespit edilen, yaşlı, engelli ve hasta olup bakacak kimsesi olmayan, bakıma muhtaç 80 yaşlımızın 1 yıl boyunca hanelerinin bakım ve temizliği, yemek yapımı, zorunlu ev eşyalarının temini ve yaşlı-bakımı hizmetinin evde görülmesini kapsayan projemizi bugün itibari ile 2 araçta 6 personelimizle başlattık.” dedi.

SEYDİŞEHİRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Projenin temel amacının sosyal devlet ilkesinin gereği olarak yaşlı veya engelli ve kimsesi olmaması nedeniyle ev temizliğini yapamayacak muhtaç vatandaşların evlerini temizlemek, kendi ortamlarında sağlıklı ve güvenli yaşamaları için destek olmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu kaydeden Kaymakam Pişkin, “Saygıdeğer büyüklerimizin yüzündeki tebessüme vesile olacağımızdan dolayı mutluyuz. Seydişehirimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.