YARDIM ETMEK İSTEDİ CANINDAN OLDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2013 - 03:06, Güncelleme: 14.07.2013 - 03:06
 

YARDIM ETMEK İSTEDİ CANINDAN OLDU

Seydişehir?e bağlı Gökhüyük Köyü?nde traktörü kanala kaçıran, traktör ve suyun altında kalarak ağır yaralanan çiftçi İsmail Günay(37) kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Seydişehir’e bağlı Gökhüyük Köyü’nde traktörü kanala kaçıran, traktör ve suyun altında kalarak ağır yaralanan çiftçi İsmail Günay(37)  kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu elem kazada hayatını kaybeden İsmail Günay (37) tarlasından traktörle dönerken su kanalının kenarındaki su motoruna kendine ait traktörünü çekmesini isteyen çiftçi Fadime Akcan’a yardım etmek istemişti. Kaza saat 10:30 sıralarında Gökhüyük Köyü Suğla arazisi Kör Kuyu Mevkiinde meydana geldi. Kazada hayatını kaybeden İsmail Günay tarlasından traktörle köyüne dönüyordu. Yol üstünde tarlasını sulamak için bulunan çiftçi Fadime Akcan, İsmail Günay’dan kendisine ait 42 Z 3376 plakalı traktörünün kuyruk milinin su kanalı kenarında bulunan su motoruna takması için yanaştırmasını istedi.İsmail Günay traktörü yanaştırmak isterken su kanalına kaçırdı. Traktör ve su kanalı altında kalan İsmail Günay 30 dakikalık bir mücadele sonunda vatandaşlar tarafından dışarı çıkarıldı. Ağır yaralı olarak Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdehalelerine rağmen kurtarılamadı. Kazada ölen İsmail Günay’ın yakınları hastanede ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi.
Seydişehir?e bağlı Gökhüyük Köyü?nde traktörü kanala kaçıran, traktör ve suyun altında kalarak ağır yaralanan çiftçi İsmail Günay(37) kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Seydişehir’e bağlı Gökhüyük Köyü’nde traktörü kanala kaçıran, traktör ve suyun altında kalarak ağır yaralanan çiftçi İsmail Günay(37)  kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu elem kazada hayatını kaybeden İsmail Günay (37) tarlasından traktörle dönerken su kanalının kenarındaki su motoruna kendine ait traktörünü çekmesini isteyen çiftçi Fadime Akcan’a yardım etmek istemişti.

Kaza saat 10:30 sıralarında Gökhüyük Köyü Suğla arazisi Kör Kuyu Mevkiinde meydana geldi.

Kazada hayatını kaybeden İsmail Günay tarlasından traktörle köyüne dönüyordu. Yol üstünde tarlasını sulamak için bulunan çiftçi Fadime Akcan, İsmail Günay’dan kendisine ait 42 Z 3376 plakalı traktörünün kuyruk milinin su kanalı kenarında bulunan su motoruna takması için yanaştırmasını istedi.İsmail Günay traktörü yanaştırmak isterken su kanalına kaçırdı. Traktör ve su kanalı altında kalan İsmail Günay 30 dakikalık bir mücadele sonunda vatandaşlar tarafından dışarı çıkarıldı.

Ağır yaralı olarak Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdehalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kazada ölen İsmail Günay’ın yakınları hastanede ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.