sçim

YAZAR ŞENER, BAŞKAN TUTAL’A “CELİ” İSİMLİ ROMANINI HEDİYE ETTİ

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.06.2022 - 13:41, Güncelleme: 02.06.2022 - 13:41
 

YAZAR ŞENER, BAŞKAN TUTAL’A “CELİ” İSİMLİ ROMANINI HEDİYE ETTİ

Eğitimci-yazar Ahmet Şener, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek kaleme aldığı “CELİ ” isimli kitabını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, eğitimci-yazar Şener’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Seyyidharun Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Şener’in yayınlamış olduğu roman türü kitabı “CELİ” Edebiyat Eserleri Destek Projesi (EDES) kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımları Genel Müdürlüğü tarafından destek aldı. Değerler eğitimi konusunda yüksek lisans yaptığını kaydeden Şener,” Osmanzade Ahmed Taib’in Telhisü’n Nesayih adlı eserinde Değerler Eğitimi konusunda tez hazırlayarak yüksek lisansını tamamladım. Bundan yola çıkarak değerler eğitimini tekrar gündeme almak amacı ile bir çalışma gerçekleştirdim. 2 yıl süren ve 247 sayfadan oluşan bir roman. Özellikle kaybedilen değerlerin yeniden yaşatılması noktasında ele alınan ve harmanlanmış bir kitap. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma anlamında kaleme aldığım eserim Edebiyat Eserleri Destek Projesi (EDES) kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımları Genel Müdürlüğü tarafından destek aldı. Kitabı hazırlamamda bana destek olan eşime, çocuklarıma, öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “öncelikle böyle bir çalışmayı hayata geçirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Seydişehir’imizin daha iyi yerlere gelebilmesi, milli ve manevi değerlere sahip gençlerimizi yetiştirmek için belediye olarak çalışmalarımızı yürütürken, diğer yandan sizlerin de bu desteğini görmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Bu sebeple yayımlamış olduğunuz kitabın hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.  
Eğitimci-yazar Ahmet Şener, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek kaleme aldığı “CELİ ” isimli kitabını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, eğitimci-yazar Şener’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Seyyidharun Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Şener’in yayınlamış olduğu roman türü kitabı “CELİ” Edebiyat Eserleri Destek Projesi (EDES) kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımları Genel Müdürlüğü tarafından destek aldı.

Değerler eğitimi konusunda yüksek lisans yaptığını kaydeden Şener,” Osmanzade Ahmed Taib’in Telhisü’n Nesayih adlı eserinde Değerler Eğitimi konusunda tez hazırlayarak yüksek lisansını tamamladım. Bundan yola çıkarak değerler eğitimini tekrar gündeme almak amacı ile bir çalışma gerçekleştirdim. 2 yıl süren ve 247 sayfadan oluşan bir roman. Özellikle kaybedilen değerlerin yeniden yaşatılması noktasında ele alınan ve harmanlanmış bir kitap.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma anlamında kaleme aldığım eserim Edebiyat Eserleri Destek Projesi (EDES) kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımları Genel Müdürlüğü tarafından destek aldı. Kitabı hazırlamamda bana destek olan eşime, çocuklarıma, öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “öncelikle böyle bir çalışmayı hayata geçirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Seydişehir’imizin daha iyi yerlere gelebilmesi, milli ve manevi değerlere sahip gençlerimizi yetiştirmek için belediye olarak çalışmalarımızı yürütürken, diğer yandan sizlerin de bu desteğini görmekten dolayı büyük mutluluk duydum. Bu sebeple yayımlamış olduğunuz kitabın hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.