YAZAR ÜNÜVAR'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2014 - 08:32, Güncelleme: 05.11.2014 - 08:32
 

YAZAR ÜNÜVAR'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumunda Yazar Ayşe Ünüvar tarafından Aşk-Tasavvuf ve Manevi Farkındalık konulu bir konferans verildi.

Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumunda Yazar Ayşe Ünüvar tarafından Aşk-Tasavvuf ve Manevi Farkındalık konulu bir konferans verildi. Kredi Yurtlar Kurumunun konferans salonundaki programa yurt müdür vekili Mehmet Ekizer, Akademisyen Murat Parıltı, ilçede faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve KYK’da kalan öğrenciler katıldı. Yazar Ünüvar verdiği konferansta  gençlerde farkındalık düzeylerini arttırmayı amaçladıklarını belirtti. Seydişehir’de eğitim amaçlı bu tarz çalışmaların olması gerektiği vurgulayan Ünüvar “Gençleri dinlemekten ve onlar tarafından dinlenmekten çok büyük haz alıyorum, mutlu oluyorum. Konferansta gençlerin duygularını anlamak ve onlarda farkındalık düzeylerini arttırmayı amaçladık. Maneviyat ve aşk üzerine sorular oldukça yoğundu ve gençlerin ilgisi anlamlıydı.Bu tür programlar sadece gençlerin değil toplumun tümünün manevi farkındalık konusunda bilgilendirilmesi değerlerimizin değerinin unutulmaması gerekir. Bana bu güzel programı sunma fırsatı sunan yetkililere ve Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu. Yurt Müdür Vekili Mehmet Ekizer de Yazar Ayşe ünüvar’a teşekkür ederek “Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz konferanslarla öğrencilerimizin psikolojik dünyalarına ışık tutmak ve onların hem sosyolojik hem de manevi dünyalarını zenginleştirmek istiyoruz. Bu programlarla gençliğimizin başarılı olmasını amaçlıyoruz, ellerindeki gücün farkındalığını yansıtmak düşüncesindeyiz.Bizleri ve aydınlatıcı bilgilerinden dolayı Ayşe Ünüvar hocamıza çok teşekkür ederiz”  dedi
Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumunda Yazar Ayşe Ünüvar tarafından Aşk-Tasavvuf ve Manevi Farkındalık konulu bir konferans verildi.

Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumunda Yazar Ayşe Ünüvar tarafından Aşk-Tasavvuf ve Manevi Farkındalık konulu bir konferans verildi.

Kredi Yurtlar Kurumunun konferans salonundaki programa yurt müdür vekili Mehmet Ekizer, Akademisyen Murat Parıltı, ilçede faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve KYK’da kalan öğrenciler katıldı.

Yazar Ünüvar verdiği konferansta  gençlerde farkındalık düzeylerini arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Seydişehir’de eğitim amaçlı bu tarz çalışmaların olması gerektiği vurgulayan Ünüvar “Gençleri dinlemekten ve onlar tarafından dinlenmekten çok büyük haz alıyorum, mutlu oluyorum. Konferansta gençlerin duygularını anlamak ve onlarda farkındalık düzeylerini arttırmayı amaçladık. Maneviyat ve aşk üzerine sorular oldukça yoğundu ve gençlerin ilgisi anlamlıydı.Bu tür programlar sadece gençlerin değil toplumun tümünün manevi farkındalık konusunda bilgilendirilmesi değerlerimizin değerinin unutulmaması gerekir. Bana bu güzel programı sunma fırsatı sunan yetkililere ve Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Yurt Müdür Vekili Mehmet Ekizer de Yazar Ayşe ünüvar’a teşekkür ederek “Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz konferanslarla öğrencilerimizin psikolojik dünyalarına ışık tutmak ve onların hem sosyolojik hem de manevi dünyalarını zenginleştirmek istiyoruz. Bu programlarla gençliğimizin başarılı olmasını amaçlıyoruz, ellerindeki gücün farkındalığını yansıtmak düşüncesindeyiz.Bizleri ve aydınlatıcı bilgilerinden dolayı Ayşe Ünüvar hocamıza çok teşekkür ederiz”  dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.