YAZARLARIMIZ KONYA KİTAP FUARINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2021 - 02:39, Güncelleme: 15.10.2021 - 02:39
 

YAZARLARIMIZ KONYA KİTAP FUARINDA

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Kongre Merkezinde 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Konya Kitap günlerine ilçemizden 4 ünlü yazar katılacak.

1 milyon kitap, 250 yayınevi, 450 yazar ve 500 etkinliğin yer alacağı Konya Kitap Günlerinde ilçemizden Hakkı Balcı, Ayşe Ünüvar, Gülşen Ünüvar ve Tayyar Yıldırım katılacak. Yeni nesillere kitap sevgisinin aşılanması, okuyan ve araştıran bir nesil yetişmesi amacıyla düzenlenen Konya Kitap Günleri, şehrin kültür hayatına da önemli katkıda bulunuyor. Anadolu'nun en büyük kitap etkinliği olma özelliğini taşıyan Konya Kitap Günleri kapsamında 10 gün boyunca Türkiye'nin önemli kalemleri Konya'da okurlarıyla bir araya gelecek. 15-24 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Konya Kitap Günleri'nde; konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları, atölye çalışmaları, gösteriler ve tiyatrolarla sayısız etkinliğe imza atılarak adeta kitap bayramı yaşanacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Kongre Merkezinde 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Konya Kitap günlerine ilçemizden 4 ünlü yazar katılacak.

1 milyon kitap, 250 yayınevi, 450 yazar ve 500 etkinliğin yer alacağı Konya Kitap Günlerinde ilçemizden Hakkı Balcı, Ayşe Ünüvar, Gülşen Ünüvar ve Tayyar Yıldırım katılacak.

Yeni nesillere kitap sevgisinin aşılanması, okuyan ve araştıran bir nesil yetişmesi amacıyla düzenlenen Konya Kitap Günleri, şehrin kültür hayatına da önemli katkıda bulunuyor.

Anadolu'nun en büyük kitap etkinliği olma özelliğini taşıyan Konya Kitap Günleri kapsamında 10 gün boyunca Türkiye'nin önemli kalemleri Konya'da okurlarıyla bir araya gelecek.

15-24 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Konya Kitap Günleri'nde; konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları, atölye çalışmaları, gösteriler ve tiyatrolarla sayısız etkinliğe imza atılarak adeta kitap bayramı yaşanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.