sçim

YKS’DE BİRİNCİLER FEN LİSESİNDEN ÇIKTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2021 - 12:10, Güncelleme: 30.07.2021 - 12:10
 

YKS’DE BİRİNCİLER FEN LİSESİNDEN ÇIKTI

YKS’de Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğrencilerinden Osman Baha Tükel Sayısalda, Behiye Beyza Çabuk ise Eşit Ağırlıkta Seydişehir 1.si oldu.

YKS Eşit ağırlıkta Seydişehir 1.’si olan Behiye Beyza Çabuk ve sayısal birincisi Osman Baha Tükel başarıyı ulaşmasında desteklerini esirgemeyen ailelerine ve Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğretmenlerine teşekkür ettiler. Pandemi sürecinde öğretmenlerinin destekleriyle ve evde test çözerek kendi imkanlarıyla sınava giren Behiye Beyza Çabuk; “Çok şükür eşit ağırlıkta Seydişehir birincisi oldum. İlk tercihlerim arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Bölümü ve Galatasaray Üniversitesi olacak. Bu süreçte yanımda olan önce ailem sonra öğretmenlerim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Behiye Beyza Çabuk’un babası Mustafa Çabuk; “Kızımın başarısıyla gurur duyuyorum. Bu başarısında büyük payı olan Fen Lisesi öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Bu başarısından dolayı kızımı tebrik ediyorum.” dedi. Osman Baha Tükel’de kendisine destek olan herkese teşekkür ederek; “2021 YKS sınavında göstermiş olduğum başarımda bana sürekli destek olup yanımda olan aileme, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğretmenlerine, dershane öğretmenlerime teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefim sağlık alanında ilerlemek, iyi bir doktor olmak Çok sevdiğim vatanıma ve milletime hizmet etmektir.” diyerek mutluluğunu paylaştı. Haber: Esra Mağatur    
YKS’de Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğrencilerinden Osman Baha Tükel Sayısalda, Behiye Beyza Çabuk ise Eşit Ağırlıkta Seydişehir 1.si oldu.

YKS Eşit ağırlıkta Seydişehir 1.’si olan Behiye Beyza Çabuk ve sayısal birincisi Osman Baha Tükel başarıyı ulaşmasında desteklerini esirgemeyen ailelerine ve Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Pandemi sürecinde öğretmenlerinin destekleriyle ve evde test çözerek kendi imkanlarıyla sınava giren Behiye Beyza Çabuk; “Çok şükür eşit ağırlıkta Seydişehir birincisi oldum. İlk tercihlerim arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Bölümü ve Galatasaray Üniversitesi olacak. Bu süreçte yanımda olan önce ailem sonra öğretmenlerim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Behiye Beyza Çabuk’un babası Mustafa Çabuk; “Kızımın başarısıyla gurur duyuyorum. Bu başarısında büyük payı olan Fen Lisesi öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Bu başarısından dolayı kızımı tebrik ediyorum.” dedi.

Osman Baha Tükel’de kendisine destek olan herkese teşekkür ederek; “2021 YKS sınavında göstermiş olduğum başarımda bana sürekli destek olup yanımda olan aileme, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi öğretmenlerine, dershane öğretmenlerime teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefim sağlık alanında ilerlemek, iyi bir doktor olmak Çok sevdiğim vatanıma ve milletime hizmet etmektir.” diyerek mutluluğunu paylaştı.

Haber: Esra Mağatur

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.