YOĞUN BAKIMDAN YOĞUN ÇALIŞMAYA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2016 - 06:05, Güncelleme: 14.07.2016 - 06:05
 

YOĞUN BAKIMDAN YOĞUN ÇALIŞMAYA

Daha önce traktör altında kalarak ağır yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda yatan Mehmet Acıboğa (81) sağlığına kavuşunca yine işine koyuldu.

Tarlasını ilaçlamak için traktörü ile giden ve yokuşta bıraktığı traktörünün altında kalan köylülerin saatler sonra bulması sonucu ölümden kurtulan 50 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Mehmet amca tarlasında ki çalışmasıyla gençlere de taş çıkartıyor. Sağlığına kavuştuktan sonra Mehmet amca hasada gelen ekinlerini biçtirmek için biçerdöver peşinde koşuyor.
Daha önce traktör altında kalarak ağır yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda yatan Mehmet Acıboğa (81) sağlığına kavuşunca yine işine koyuldu.

Tarlasını ilaçlamak için traktörü ile giden ve yokuşta bıraktığı traktörünün altında kalan köylülerin saatler sonra bulması sonucu ölümden kurtulan 50 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Mehmet amca tarlasında ki çalışmasıyla gençlere de taş çıkartıyor.

Sağlığına kavuştuktan sonra Mehmet amca hasada gelen ekinlerini biçtirmek için biçerdöver peşinde koşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.