Yöresel lezzetimiz etli ekmek yemeye gurbetçiler akın etti.

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.07.2023 - 22:34, Güncelleme: 01.07.2023 - 22:42
 

Yöresel lezzetimiz etli ekmek yemeye gurbetçiler akın etti.

Yöresel lezzetimiz etli ekmek yemeye gurbetçiler akın etti.

  Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde Konya’nın Seydişehir ilçesine şehir dışından ve yur dışından gelen gurbetçiler özledikleri yöresel lezzet etli ekmekçilere akın etti. Seydişehir’de 30 yıldır etli ekmek lokantası işleten 2 çocuk babası 42 yaşındaki Ayhan Kahraman “ Çıraklıktan itibaren 30 yıldır etli ekmek sektörü içindeyim. Konya denince akla etli ekmek geldiğini hepimiz biliyoruz. Dokuz günlük tatilde memleketlerine şehir dışından ve yurt dışından gelen hemşehrilerimiz sağ olsunlar bizlere uğramadan gitmiyorlar.” dedi Lokantaya gelen müşteriler ise biz Konya dışında yaşadığımız için bu lezzete hasret kalıyoruz. Konya’ya gelipte etli ekmek lezzetinden mahrum kalmak büyük bir  eksik diyerek .Konya’ya gelen herkesi etli ekmek yemeye davet etti.
Yöresel lezzetimiz etli ekmek yemeye gurbetçiler akın etti.

 

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde Konya’nın Seydişehir ilçesine şehir dışından ve yur dışından gelen gurbetçiler özledikleri yöresel lezzet etli ekmekçilere akın etti.

Seydişehir’de 30 yıldır etli ekmek lokantası işleten 2 çocuk babası 42 yaşındaki Ayhan Kahraman “ Çıraklıktan itibaren 30 yıldır etli ekmek sektörü içindeyim. Konya denince akla etli ekmek geldiğini hepimiz biliyoruz. Dokuz günlük tatilde memleketlerine şehir dışından ve yurt dışından gelen hemşehrilerimiz sağ olsunlar bizlere uğramadan gitmiyorlar.” dedi

Lokantaya gelen müşteriler ise biz Konya dışında yaşadığımız için bu lezzete hasret kalıyoruz. Konya’ya gelipte etli ekmek lezzetinden mahrum kalmak büyük bir  eksik diyerek .Konya’ya gelen herkesi etli ekmek yemeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.