ZİRAAT BANKASI ÇARŞIYA TAŞINIYOR

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.06.2022 - 18:23, Güncelleme: 24.06.2022 - 18:23
 

ZİRAAT BANKASI ÇARŞIYA TAŞINIYOR

Seydişehir Ziraat Bankası Şubesi geçici olarak çarşıya taşınacak.

Şuandaki mevcut Seydişehir Ziraat Bankası şube binasının çürük olması nedeniyle yıkılıp yeniden yapılacağından yeni binaları yapılıncaya kadar banka Seyid Harun Camiinin olduğu çarşı meydanında hizmet vereceği kesinleşti. Ziraat Bankasının geçici süre ile hizmet vereceği yeni binanın tadilatı bitirildikten sonra taşınma işlerinin başlanacağı öğrenildi. Ziraat Bankasının çarşıya taşınacak olması ,işlerine canlılık getireceğinden buradaki esnafları sevindirdi.
Seydişehir Ziraat Bankası Şubesi geçici olarak çarşıya taşınacak.

Şuandaki mevcut Seydişehir Ziraat Bankası şube binasının çürük olması nedeniyle yıkılıp yeniden yapılacağından yeni binaları yapılıncaya kadar banka Seyid Harun Camiinin olduğu çarşı meydanında hizmet vereceği kesinleşti.

Ziraat Bankasının geçici süre ile hizmet vereceği yeni binanın tadilatı bitirildikten sonra taşınma işlerinin başlanacağı öğrenildi.

Ziraat Bankasının çarşıya taşınacak olması ,işlerine canlılık getireceğinden buradaki esnafları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.