Zirai Don Tehlikesine Karşı Uyarı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2021 - 10:35, Güncelleme: 13.02.2021 - 10:35
 

Zirai Don Tehlikesine Karşı Uyarı

Seydişehir Kaymakamlığı tarihleri arasında bölgemizde şiddetli lodos ve fırtına ve dona karşı vatandaşları uyararak gerekli tedbirleri almasını istedi.

Kaymakamlıktan yapılan konu ile ilgili açıklamada “son değerlendirmelere göre; Pazar (14.02.2021) gününden itibaren bölgemiz (Konya-Karaman-Aksaray ve Niğde) genelinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli zirai don hadisesi beklendiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada önümüzdeki hafta boyunca havaların sıfırın altına düşeceği, bunun sonucunda don meydana geleceği belirtilerek yaşam şartları zorlaşacağından, vatandaşların gerekli tedbirleri alması gerektiğini söyleyerek özellikle zirai faaliyetlerde bulunan çiftçilerimizin oluşacak riske karşı önlemlerin alınmasını istendi.   Başlangıç ve Bitiş Tarihi 14.02.2021 21:00 - 21.02.2021 12:00  
Seydişehir Kaymakamlığı tarihleri arasında bölgemizde şiddetli lodos ve fırtına ve dona karşı vatandaşları uyararak gerekli tedbirleri almasını istedi.

Kaymakamlıktan yapılan konu ile ilgili açıklamada “son değerlendirmelere göre; Pazar (14.02.2021) gününden itibaren bölgemiz (Konya-Karaman-Aksaray ve Niğde) genelinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli zirai don hadisesi beklendiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada önümüzdeki hafta boyunca havaların sıfırın altına düşeceği, bunun sonucunda don meydana geleceği belirtilerek yaşam şartları zorlaşacağından, vatandaşların gerekli tedbirleri alması gerektiğini söyleyerek özellikle zirai faaliyetlerde bulunan çiftçilerimizin oluşacak riske karşı önlemlerin alınmasını istendi.

 

Başlangıç ve Bitiş Tarihi

14.02.2021 21:00 - 21.02.2021 12:00

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.