15 Temmuz Şehidimizin Evine Protokol Ziyareti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.07.2023 - 10:38, Güncelleme: 15.07.2023 - 10:38
 

15 Temmuz Şehidimizin Evine Protokol Ziyareti

Seydişehir protokolü, 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Muhsin Kiremitçinin evine ziyarette bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit düşen Kom. Yrd. Muhsin Kiremitçinin babası Hüseyin Kiremitçi ve eşi Kiremitçi Seydişehir protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyarete Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı. Duanın ardından Kaymakam Deniz Pişkin:” Aziz Şehidimizin Kıymetli Annesi Fatma Teyzeme, Babası Hüseyin Amcama, Kardeşi Muhammed Beye ve Eşi Seda Hanıma sabır ve başsağlığı, Şehidimiz Muhsin KİREMİTCİ’ ye Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu. Haber: Esra Mağatur
Seydişehir protokolü, 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Muhsin Kiremitçinin evine ziyarette bulundu.

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekât Dairesi Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit düşen Kom. Yrd. Muhsin Kiremitçinin babası Hüseyin Kiremitçi ve eşi Kiremitçi Seydişehir protokolü tarafından ziyaret edildi.

Ziyarete Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Duanın ardından Kaymakam Deniz Pişkin:” Aziz Şehidimizin Kıymetli Annesi Fatma Teyzeme, Babası Hüseyin Amcama, Kardeşi Muhammed Beye ve Eşi Seda Hanıma sabır ve başsağlığı, Şehidimiz Muhsin KİREMİTCİ’ ye Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Esra Mağatur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.