42.İstanbul Maratonunda İyilik için Kuğulu Park’ta koşuyoruz!

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2020 - 09:29, Güncelleme: 05.11.2020 - 09:29
 

42.İstanbul Maratonunda İyilik için Kuğulu Park’ta koşuyoruz!

Sare Berk: “7-8 Kasım 2020 42. İstanbul Maratonunda Seydişehirli kadınlar olarak KEDV’in yanındayız.”

Seydişehir Üretici Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yetkilisi Müge karaosmanoğlu, 7-8 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan 42. İstanbul Maratonunda ilçemizi tanıtmak için Seydişehirli kadınlar olarak koşacaklarını duyurdu. Kooperatif yetkilisi Müge karaosmanoğlu 'nun  Gazetemize yaptığı açıklamada: “Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)1986 yılından bu yana, yoksulluk ve eşitsizliklerin var olmadığı güçlü bir toplum oluşturmaya katkıda bulunmak amacıyla, kadınların yaşamlarını iyileştirme çabalarına destek olmak ve yerel kalkınmadaki liderliklerini güçlendirmek için çalışmaktadır. Bu doğrultuda bireysel ve kolektif kapasite geliştirme, kooperatifleşme, ekonomik güçlenme ve afet/göç alanlarında programlar yürütmektedir. İyilik Peşinde Koş Platformu ise Sivil Toplum Kuruluşlarının projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu web platformudur. Sanal koşu, fiziki olarak bir araya gelmemizin pek mümkün olmadığı yeni normal dönemde, spor yapıp koşmak isteyen herkesin sosyal mesafeye uygun bir şekilde bunu yapabilmesini sağlamaktadır. Koşucular istedikleri yerde, tek başlarına ya da arkadaşlarıyla birlikte fiziksel olarak koşabilirler. Kuruluş başvurusu yapılan “Seydişehir Üretici Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi” bu organizasyonda misyonu gereği KEDV’i desteklemenin yanı sıra Seydişehir’in daha geniş kitlelerce de tanınmasını sağlayacaktır.” dedi.  
Sare Berk: “7-8 Kasım 2020 42. İstanbul Maratonunda Seydişehirli kadınlar olarak KEDV’in yanındayız.”

Seydişehir Üretici Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yetkilisi Müge karaosmanoğlu, 7-8 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan 42. İstanbul Maratonunda ilçemizi tanıtmak için Seydişehirli kadınlar olarak koşacaklarını duyurdu.

Kooperatif yetkilisi Müge karaosmanoğlu 'nun  Gazetemize yaptığı açıklamada:

“Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV)1986 yılından bu yana, yoksulluk ve eşitsizliklerin var olmadığı güçlü bir toplum oluşturmaya katkıda bulunmak amacıyla, kadınların yaşamlarını iyileştirme çabalarına destek olmak ve yerel kalkınmadaki liderliklerini güçlendirmek için çalışmaktadır. Bu doğrultuda bireysel ve kolektif kapasite geliştirme, kooperatifleşme, ekonomik güçlenme ve afet/göç alanlarında programlar yürütmektedir.

İyilik Peşinde Koş Platformu ise Sivil Toplum Kuruluşlarının projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu web platformudur.

Sanal koşu, fiziki olarak bir araya gelmemizin pek mümkün olmadığı yeni normal dönemde, spor yapıp koşmak isteyen herkesin sosyal mesafeye uygun bir şekilde bunu yapabilmesini sağlamaktadır. Koşucular istedikleri yerde, tek başlarına ya da arkadaşlarıyla birlikte fiziksel olarak koşabilirler.

Kuruluş başvurusu yapılan “Seydişehir Üretici Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi” bu organizasyonda misyonu gereği KEDV’i desteklemenin yanı sıra Seydişehir’in daha geniş kitlelerce de tanınmasını sağlayacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.