Başkan Atalay Tıp Bayramını kutladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2021 - 03:10, Güncelleme: 14.03.2021 - 03:10
 

Başkan Atalay Tıp Bayramını kutladı

Başkan Atalay Tıp Bayramını kutladı

    AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.   Başkan Atalay yayınladığı kutlama mesajında, “Ülkemizde güçlü sağlık alt yapımızın yanında fedakâr sağlıkçılarımızın özverili çalışanları ile sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılmasını kendisine görev edinen, hayat kurtarmaktan fazlasını yapmaya çalışan, teknolojiyi takip eden, insanın yaşam kalitesini arttırmak için gecesini gündüzüne katan kahraman sağlık ordumuza müteşekkiriz.    Her zaman bu zorlu mesleği özveri içerisinde icra eden sağlıkçılarımız bu yıl gecesi gündüzü olmadan Koronavirüs’e karşı olağanüstü fiziksel ve ruhsal bir mücadele içerisinde yer aldılar. Kahraman sağlık çalışanları; endişe, stres ve aşırı yoğun mesai saatleri ile sağlık hizmetini sürdürdü. Bu mücadelede karşılaşılan olumsuz koşullar, beraber omuz omuza çalıştığı ekip arkadaşlarını kaybetmenin hüznü, ailelerine virüs bulaştırma korkusu onları bu zorlu yoldan döndürmedi. Her zaman olduğu gibi insan sağlığını her şeyden üstün tuttular ve yardım için bir an bile tereddüt etmediler. Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini başarıyla yerine getiren sağlık çalışanlarımıza Allah’tan kolaylık diliyor, ebediyete intikal edenlere rahmet diliyorum.” Dedi.
Başkan Atalay Tıp Bayramını kutladı

 

 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

 

Başkan Atalay yayınladığı kutlama mesajında, “Ülkemizde güçlü sağlık alt yapımızın yanında fedakâr sağlıkçılarımızın özverili çalışanları ile sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılmasını kendisine görev edinen, hayat kurtarmaktan fazlasını yapmaya çalışan, teknolojiyi takip eden, insanın yaşam kalitesini arttırmak için gecesini gündüzüne katan kahraman sağlık ordumuza müteşekkiriz. 

 

Her zaman bu zorlu mesleği özveri içerisinde icra eden sağlıkçılarımız bu yıl gecesi gündüzü olmadan Koronavirüs’e karşı olağanüstü fiziksel ve ruhsal bir mücadele içerisinde yer aldılar. Kahraman sağlık çalışanları; endişe, stres ve aşırı yoğun mesai saatleri ile sağlık hizmetini sürdürdü. Bu mücadelede karşılaşılan olumsuz koşullar, beraber omuz omuza çalıştığı ekip arkadaşlarını kaybetmenin hüznü, ailelerine virüs bulaştırma korkusu onları bu zorlu yoldan döndürmedi. Her zaman olduğu gibi insan sağlığını her şeyden üstün tuttular ve yardım için bir an bile tereddüt etmediler. Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini başarıyla yerine getiren sağlık çalışanlarımıza Allah’tan kolaylık diliyor, ebediyete intikal edenlere rahmet diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.